My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάντα δραστήριο το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕβδομάδα πλήρης δραστηριοτήτων ήταν για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, η εβδομάδα που προηγήθηκε των Χριστουγέννων.

Ο φορέας μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, με την καθοδήγηση του προσωπικού, υποδέχτηκαν παιδιά όλων των ηλικιών και μαζί δημιούργησαν διάφορες κατασκευές από χαρτόνι όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες, σελιδοδείκτες, στολίδια από ζυμάρι καθώς και αυτοσχέδιο πίνακα ζωγραφικής.

Η Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ήταν μέρα γιορτής και για τις δύο βάρδιες. Η πρωϊνή γιορτή οργανώθηκε με ευθύνη του τμήματος Μουσικοκινητικής και περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορογραφία με τη συμμετοχή ωφελουμένων και προσωπικού. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την προβολή βίντεο αποτελούμενο από φωτογραφίες που θύμισαν στους παρευρισκόμενους στιγμές δραστηριοτήτων από kentro-koinonikis-stirixis-kilkis.1όλο το 2012. Η γιορτή της απογευματινής βάρδιας ήταν πρωτοβουλία της 2ης Ομάδας Δασοπροσκόπων και περιελάμβανε ένα αυτοσχέδιο θεατρικό καθώς και μια μεικτή χορωδία αποτελούμενη από άτομα με και χωρίς αναπηρία. Η πρωτοβουλία, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της, είναι από μόνη της σημαντική καθώς προέρχεται από νέες και νέους ηλικίας 13 έως 15 ετών και αποδεικνύει πως η κοινωνική ένταξη γίνεται πράξη με αγγελιοφόρο το πιο ελπιδοφόρο τμήμα της κοινωνίας μας.

Την Πέμπτη αντιπροσωπεία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφθηκε υπηρεσίες μοιράζοντας αναμνηστικά ημερολόγια. Την Παρασκευή οι ωφελούμενοι τα άκουσαν από το 7ο Δημοτικό Σχολείο, την ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου και από το Ράντσο Κιλκίς ενώ τα έψαλαν στην Περιφερειακή Ενότητα και στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Σχολιάστε