My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάμε 40.000 λουκέτα

pame louketoΜε τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε 2-3, ο Πούτιν πρώτος έστειλε συγχαρητήρια στη Μέρκελ

 

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο γνωστός κωμικός Σταυρίδης σε συνέντευξη αποκαλεί τους Ελληνες, ηλίθιους. «Fuck you» είπε, επίσης ευγενικότατα, για όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις. Αν δεν ήμασταν ευγενείς, θα του λέγαμε την ίδια φράση μεταφρασμένη στα ελληνικά, και καλό εισαγγελέα να ‘χει για τα πεπραγμένα του.

 

Ανάσα δίνει η κυβέρνηση, είπαν ο Βρούτσης, ο Χατζηδάκης, ο Μιχελάκης και το «Μέγκα» σε 50.000 ανέργους, με τον προκλητικά υψηλό μισθό των 427 ευρώ.

 

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι θα πρόκειται για μακροχρόνια εργαζόμενους, αφού θα εργάζονται στους δήμους 5 ολόκληρους μήνες.

 

Πώς δεν κάναμε αυτό νωρίτερα να σωθούμε; «Να επενδύσουμε στη σταθερότητα στην Αίγυπτο», είπε ο Βενιζέλος στον πρέσβη της.

 

Είμαστε και «πόλος σταθερότητας στην περιοχή», τόνισε υπερήφανα ο Σαμαράς στον Παπούλια. Μα δεν μας λέγανε ότι έχουμε πόλεμο;

 

Στο Σύνταγμα, πάντως, έχουν πέσει πέντε φορές τα χημικά που έχουν πέσει στη Συρία.

 

Σταθερότητα εννοεί μάλλον ο πρωθυπουργός ότι βαδίζουμε σταθερά στην καταστροφή.

 

Παραμένουν αναξιοποίητα τα χρήματα του «ταμείου Μολυβιάτη» για τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Βρέθηκε όμως η λύση. Θα βάλουν κι άλλες μεγάλες πυρκαγιές και θα αξιοποιηθούν τώρα τα λεφτά.

 

Τώρα υπολήψεις δεν θίγουμε, απλό ερώτημα: Τα χρήματα του Ταμείου Αλληλεγγύης, για τους ανέργους κ.λπ., δεν έχουμε ιδιαίτερη ενημέρωση πού ακριβώς πάνε. Μήπως στο «ταμείο Μέρκελ»; Απλή ερωτησούλα, είπαμε, και να μην παρεξηγηθεί.

 

Εχουν τόση ζήτηση τα ληγμένα τρόφιμα, που κιόλας είναι πιο ακριβά από τα κανονικά. Εχουμε τα πιο ακριβά ληγμένα μακαρόνια στον κόσμο.

 

Η κυβέρνηση αυτή θα μείνει στην ιστορία σαν «περιορισμένης διατηρησιμότητας».

 

Τελικά και «ΠΑΟΚ περιορισμένης δυναμικότητας». Αποκλείστηκε 3-2 από τη Σάλκε, που έπαιζε με 10. Πάντως, δεν έφταιξε η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Ακούγονταν τόσες φωνές τηλεοπτικά, που η UEFA άλλη φορά θα τιμωρεί τον ΠΑΟΚ να παίζει με γεμάτο γήπεδο.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο πιο ευτυχισμένος Ελληνας. Με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, παίρνει ο Ολυμπιακός όλα τα λεφτά της UEFA. Ολη τη νύχτα την πέρασε στο ΑΤΜ να τραβάει τα 25.000.000 ευρώ.

 

Και «σοσιαλιστική τάση» στον ΣΥΡΙΖΑ. Μία «συνιστώσα Βενιζέλου» χωράει.

 

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ, έρχονται μέχρι τέλους έτους λουκέτα σε 40.000 επιχειρήσεις. Και ανοίγουν 50.000 επιχειρήσεις που θα πουλάνε λουκέτα.

 

Επίσης 110.000 επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καταβολή της μισθοδοσίας. Κάθε μήνα πανελλαδικώς κληρώνεται ένας υπερτυχερός που κερδίζει τον μισθό του.

 

Το 15,8% πιστεύει ότι η ανάπτυξη δεν θα έρθει ποτέ. Θα έρθει, δηλαδή, του Αγίου Σαμαρά ανήμερα.

Σχολιάστε