My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Φλάμπουρας στο Περτούλι

flampouras-kilkisΟ Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς ο «Φλάμπουρας» συμμετείχε και φέτος ενεργά στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα ειδυλλιακά Περτουλιώτικα λιβάδια του νομού Τρικάλων, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι, παρά τις γενικότερες αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, το φετινό 33ο αντάμωμα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και της Βουλγαρίας.

Ο σύλλογος μας διοργάνωσε διήμερη εκδρομή με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 40 άτομα. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναπαραστάσεις δρώμενων από την «Χαρά των Σαρακατσαναίων» (σαρακατσάνικος γάμος) αλλά και να περάσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και γλεντιού υπό τους ήχους της παραδοσιακής σαρακατσάνικης μουσικής.

pertouliΑξίζει να σημειωθεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας ανακηρύχθηκε νικήτρια, στο τουρνουά 5Χ5 που διεξήχθη στα Περτουλιώτικα λιβάδια, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το τρόπαιο απονεμήθηκε στον αρχηγό της ομάδας μας, Λοκοβίτη Γεώργιο, την Κυριακή το πρωί, στο χώρο του ανταμώματος, υπό το χειροκρότημα του κόσμου.

Επίσης ο σύλλογος μας την Κυριακή, όπου πραγματοποιήθηκε κι η κύρια εκδήλωση του προγράμματος του Ανταμώματος, συμμετείχε με εικοσαμελές χορευτικό τμήμα στα χορευτικά δρώμενα παρουσιάζοντας με περηφάνια τους λεβέντικους σαρακατσάνικους χορούς.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του συλλόγου μας μέσω της σελίδας μας στο facebook. Τα γραφεία του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς βρίσκονται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 35, 611 00 Κιλκίς και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 23410-23119.

Δελτίο τύπου από ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ
Σχολιάστε