My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Τσαντάκης σε βηματίΖΩ/Ειδικό

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο επικεφαλής της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική συμβούλο Κιλκίς, Άννα Μουρατίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ”, όπου τους υποδέχτηκαν η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ευθυμία Καράμπαγλη και η ψυχολόγος κ. Πόπη Βουμβουράκη.

Μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα, αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες που παρέχονται καθημερινά στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με κύριο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ωφελούμενων. Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του ευαίσθητου τομέα δραστηριοποίησης του “βηματίΖΩ” και κυρίως η παροχή υλικής και ηθικής βοήθειας στα άτομα με αναπηρία και στους γονείς ή κηδεμόνες τους, η διοργάνωση εκδηλώσεων και εν γένει η τεράστια προσπάθεια του συλλόγου για την ένταξη των εξυπηρετούμενων ατόμων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ως ισότιμα μέλη. Κατά τη συζήτηση έγινε αναφορά σε θέματα λειτουργίας και συνεργασίας με το Δήμο καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια νέων χώρων και τη συνεχή βελτίωση των δράσεων του συλλόγου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς. Εκεί την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Γιάννης Κακουλίδης. Ακολούθησε γνωριμία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους ωφελούμενους. Έγινε αναφορά στις δραστηριότητες που αναπτύσσονται καθημερινά και στο σημαντικό έργο της κατασκευής υδροθεραπευτήριου στο προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης τόνισε το μήνυμα ενός σύγχρονου δήμου συμπαραστάτη στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων του. Δεν είναι απλά ένα όραμα η υλοποίηση μιας κοινωνίας με ευαισθησία για το διαφορετικό. Είναι τα βήματα που θα συνεχίσουν να γίνονται για μία πόλη χρηστική όχι μόνο για ανθρώπους χωρίς ειδικές ανάγκες, αλλά για το σύνολο των συμπολιτών μας. Κανείς αποκλεισμένος δεν θα υπάρξει μέσα ή έξω από τα στενά αστικά πλαίσια. Τίποτα δεν θα μείνει στο περιθώριο, ούτε άνθρωποι, ούτε πράξεις που τους απομονώνουν. Χρειάζεται αυτογνωσία, υπευθυνότητα και πολλή προσπάθεια για να μπορέσουν όλοι να ζήσουν ενωμένοι, με ποιότητα και ασφάλεια στο Δήμο Κιλκίς και στα χωριά του.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με την παρουσία της δήλωσε τη συνεχή προσπάθεια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα αναπηρίας. Μια προσπάθεια που βρίσκει τον συνδυασμό και τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς συμπαραστάτες του μέχρι τώρα έργου και θερμούς υποστηρικτές στις μελλοντικές δράσεις των δομών αυτών.

Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά, στους φροντιστές και σε όλο το συμβούλιο και το προσωπικό του “βηματίΖΩ” και του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε με όλες τις δυνάμεις μας, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε