My Twitter Feed

27 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Άρση του περί ευθύνης υπουργών -

Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κουντουρά στο νομό μας -

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ

Η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε άλλη ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, που αφορά στον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στηρίζοντας πολιτικά τη μηνυτήρια αναφορά του βουλευτή του κόμματος, Πέτρου Παππά, για την υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου, αναφέρει τα εξής:

«Η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρου Παππά, σχετικά με τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου στο ΓΝ Κιλκίς φαίνεται πως ήρθε να διαταράξει την κομματική καθημερινότητα της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς. Η κίνηση του βουλευτή Πέτρου Παππά επιβεβλημένη, καθώς υπηρέτησε το δημόσιο σύστημα υγείας επί 17 συναπτά έτη. Διατέλεσε διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  για 4 χρόνια και γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας.

Αποδέκτης εδώ και καιρό έντονων παραπόνων και δίκαιων αιτημάτων ασθενών συμπολιτών μας σε ότι αφορά τη συνεχιζόμενη υπολειτουργία του αξονικού τομογράφου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως προηγήθηκε ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς Πέτρου Παππά στη βουλή, προ εξαμήνου και δημόσιες παρεμβάσεις εδώ και έναν χρόνο, για το ζωτικής σημασίας πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας,  χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς, η οποία φαίνεται να ενοχλείται από την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων του Νοσοκομείου μας. Κλείνοντας τα μάτια στη σκληρή πραγματικότητα και εξαπολύοντας ανοίκειες επιθέσεις με συνεχόμενες ανακοινώσεις εναντίον του βουλευτή Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρου Παππά θεωρεί πως επιτελεί το θεσμικό της ρόλο.

Χρησιμοποιώντας γλώσσα του πεζοδρομίου και χαρακτηρισμούς που αποτελούν όνειδος στο δημόσιο διάλογο, για κάθε δημοκράτη πολίτη, ποιον επιχειρεί να συγκαλύψει η ΔΕΕΠ της Ν.Δ Κιλκίς;

Mε ένα απίθανο μακροβούτι στο σκοτεινό παρελθόν, ανασύρει όλες εκείνες τις παλαιοκομματικές πρακτικές, και με μια ιδιοκτησιακή λογική, η οποία διέπει όλες τις ανακοινώσεις της (οι βουλευτές του νομού μου κλπ.) προσπαθεί και καταφέρνει να εμφανιστεί ως γραφείο τύπου της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Αλήθεια, από πότε ένα κομματικό όργανο μπορεί να υποκαθιστά ή να εκπροσωπεί τη διοίκηση ενός Νοσοκομείου;

Είναι προφανές από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις της, η ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως δεν μπορεί να υπερβεί τα στενά κομματικά και μικροπολιτικά της συμφέροντα, τα οποία υπερτερούν έναντι των συμφερόντων των πολιτών του Κιλκίς.

Δεν ενοχλήθηκε, ούτε ψιθύρισε κάτι τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου οι ασθενείς πολίτες, πελάτες πλέον θα έχουν πρόσβαση σε παροχές υγείας, με ένα και μοναδικό κριτήριο, το πορτοφόλι τους.

Ενοχλείται πολύ όμως από τις πρωτοβουλίες και την κοινοβουλευτική δράση του βουλευτή Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρου Παππά, ο οποίος αγωνίζεται όπως άλλωστε επιτάσσει ο ρόλος του, να εντοπίσει, να αναδείξει και να διεκδικήσει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς στέκεται απέναντι στην περισσή οίηση και σε όλες τις παλαιοκομματικές πρακτικές που πλήγωσαν και συνεχίζουν να πληγώνουν τον τόπο μας. Σταθερά και αταλάντευτα, με μοναδική πυξίδα τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες μας, την πολύτιμη πολιτική παρακαταθήκη μας στο χώρο της υγείας την περίοδο 2015 – 2019, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που εμείς θεωρούμε ως αδιαπραγμάτευτα κοινωνικά αγαθά.

Για τη δημόσια και δωρεάν υγεία, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις για όλους τους συμπολίτες μας.

Υ.Γ. Μιας και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς να μας απαντήσει στο παρακάτω ερώτημα: Πόσες μαστογραφίες πραγματοποίησε ο υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος που εγκαταστάθηκε στο Κιλκίς το 2018; Θα σας απαντήσουμε εμείς. Καμία.
Ποιος έχει την ευθύνη; Ως πότε οι πολίτες του Κιλκίς θα ανέχονται τον εμπαιγμό τους από τους υπεύθυνους;»

Σχολιάστε