My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ο Πατριάρχης στην Περιφέρεια

Vartholomeos_TzitzikostasΤον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, υποδέχθηκε χθες (Τετάρτη) το απόγευμα ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην έδρα της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πατριάρχη στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξενάγησε τον Πατριάρχη στην ιστορική έκθεση για τους Βαλκανικούς Πολέμους και την απελευθέρωση της Κ. Μακεδονίας, που φιλοξενείται στο κτίριο της Π.Κ.Μ.

Στη συνέχεια ο κ.Βαρθολομαίος μετέβη στην έκτακτη πανηγυρική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκλήθηκε σήμερα προς τιμήν του, παρουσία των μητροπολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας και προκαθήμενων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου, εκπροσώπων των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών και δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

131023_O_Oikoumenikos_Patriarchis_Vartholomeos_me Periferiarchi_K_Makedonias_A_Tzitzikosta_2Ο κ. Τζιτζικώστας εξήρε την προσωπικότητα, το πολυδιάστατο έργο και το εξέχοντα ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου διεθνώς και έκανε ξεχωριστή μνεία στην ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα περιβάλλοντος ενώ του παρουσίασε το έργο της διοίκησης Π.Κ.Μ.

Από την πλευρά του, ο κ. Βαρθολομαίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στο απαιτητικό έργο της αιρετής Περιφέρειας και μνεία στο θέμα της διαχείρισης των αρχαιολογικών ευρημάτων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισαν οι επικεφαλής των παρατάξεων, ενώ στο πέρας της συνεδρίασης ο κ. Τζιτζικώστας δώρισε στον κ. Βαρθολομαίο τιμητική πλακέτα ως ενθύμιο της επίσκεψής του στην Περιφέρεια.

Σχολιάστε