My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Παραστατίδης σε Δήμο Παιονίας

dimarxeio-paioniasΠάγια αιτήματα που αφορούν τις ανάγκες των δημοτών της Παιονίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης κι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του βουλευτή στο Δημαρχείο, την περασμένη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Τα κύρια θέματα διαλόγου ήταν η ΠΑΘΕ, η επέκτασή της και η κατασκευή διαχωριστικής νησίδας, μιας και αρκετά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έχουν προκληθεί σε έναν από τους βασικότερους οδικούς άξονες της χώρας.

Από την ημερήσια διάταξη δεν έλειψε, φυσικά, το μείζον προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και το ασφαλιστικό που είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο.

Στα πλαίσια αυτά, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της παραμεθορίου, με τον βουλευτή να τονίζει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ακριτικός νομός μας να μην υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί.

Παράλληλα, οι κ.κ. Γκουντενούδης και Παπαδόπουλος εξέφρασαν την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων Γοργόπης και Τούμπας, καθώς και την ίδρυση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, με τον κ. Παραστατίδη να δηλώνει πως είναι σύμμαχος στα δίκαια και πάγια αιτήματα της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας.

Σχολιάστε