My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο λόγος στους πολίτες για ΣΣΒΑΚ

Δεκαήμερη παράταση για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ.) με προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις πολιτών, οι οποίες θα ενισχύσουν ποιοτικά το αστικό περιβάλλον του Κιλκίς, έδωσε ο δήμος.

Συγκεκριμένα, παρατείνει έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 15:00 η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με το δήμο να προσκαλεί τους πολίτες να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο, το οποίο και μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/forms/2oR3IKlt5FdzVCsB2. Οι πολίτες μπορούν επίσης να προωθήσουν το ερωτηματολόγιο σε συμπολίτες και φίλους τους.

Στόχος του ΣΣΒΑΚ είναι η υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου, με βάση τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας.

Έτσι, ζητείται από τους πολίτες να εκτιμήσουν σύμφωνα με την προσωπική τους εμπειρία τον αντίκτυπο που πιστεύουν ότι θα έχει το κάθε μέτρο εάν εφαρμοζόταν στην πόλη του Κιλκίς.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, στην προσπάθεια της να καταστήσει συμμέτοχους τους πολίτες και τους φορείς στις διαδικασίες σχεδιασμού, οργάνωσε κύκλο διαβουλεύσεων πάνω στο θέμα της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στοχεύοντας σε ολοκληρωμένες δράσεις και έργα που θα προκύψουν με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από τη συνεννόηση Δήμου- φορέων- πολιτών.

Το Σ.Β.Α.Κ. του Δήμου Κιλκίς θα προσδιορίσει τις προτεραιότητες στους τομείς συγκοινωνιακού, κυκλοφοριακού και πολεοδομικού σχεδιασμού, με βάση τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας και θα επιλέξει έργα και παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων προτείνοντας την ιεράρχηση και τον προγραμματισμό τους.

Σχολιάστε