My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Ο κουτσαβακης κυριος Λοβερδος!

 Ήταν, πράγματι, απίστευτη αυτή η χθεσινή δήλωση του Ανδρ. Λοβέρδου, “όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μια χώρα που γίνεται μακελειό”!   Σε αμετροέπεια, θρασύτητα και βλαχο-κουτσαβακισμό ξεπερνάει κάθε άλλη παρόμοια προηγούμενη και κάθε όριο. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για δήλωση-ταφόπλακα στη πολιτική καριέρα του “Βασιλάκη Καίλα” της πολιτικής μας ζωής. Στο μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει πλέον είναι, εμείς οι υπάκουοι υπήκοοι της δύσμορφης δημοκρατίας που υπηρετεί, να συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου για να μην γίνει κανένα πραγματικό μακελειό!

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Μ` αφορμή την ως άνω δήλωση, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Κιλκίς “Για την Πατρίδα μας, για την Μακεδονία μας”, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Χθές, ο ….Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος με θράσος τραμπούκου ….απείλησε τη δικαιοσύνη, τον …ελληνικό λαό, τα ….πολιτικά κόμματα, όλους μας γενικώς, ότι θα «γίνει μακελειό», αν πειραχθεί ο Γιώργος Παπανδρέου!

Πρόκειται για την πιο χυδαία παρέμβαση στο χώρο της δικαιοσύνης και όχι μόνο!

Η φρασεολογία του δεν αποκαλύπτει μόνο το μέγεθος του πολιτικού ανδρός, δείχνει και τη νοοτροπία του.

Μια νοοτροπία με αυταρχικά χαρακτηριστικά και πρωτοφανή περιφρόνηση νόμων και θεσμών.

Αν το έκανε για να προσεταιριστεί τις ψήφους των παπανδρεϊκών, πρόκειται για αδίστακτο δημαγωγό.

Αν το έκανε επειδή πιστεύει ότι οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο, τότε έχει επικίνδυνες απόψεις για την πολιτική και δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Σε απάντηση όλων αυτών λέμε στον κ. Λοβέρδο .

Οποιος πειράξει τον Ελληνικό λαό θα <<γίνει μακελειό>>.

Εσείς κ.Λοβέρδο μαζί με τον κ. Παπανδρέου  όχι μόνο πειράξατε ,

αλλά καταστρέψατε τον Ελληνικό Λαό.”

Σχόλια
One Response to “Ο κουτσαβακης κυριος Λοβερδος!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Συμφωνώ με όσα αναφέρει η ανακοίνωση και έχω να επισημάνω τα εξής. Ο κατέχων την εξουσία έχει δύο δρόμους να επιλέξει. Αυτόν της προσφοράς στην κοινωνία ή εκείνον της ιδιοτέλειας. Τον πρώτο τον ακολουθούν ελάχιστοι ! Στον δεύτερο δρόμο ο άρχων μετέρχεται πλείστους όσους τρόπους προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του, πιστεύοντας οτι είναι εξυπνότερος των υπολοίπων, αλλά και υπεράνω των νόμων. Ετσι χρησιμοποιεί ως όπλα την δημαγωγία, τα ψεύδη, το θράσος, τα ΜΜΕ, την ασυλία, τον κομματικό μηχανισμό και άλλα, πράγματα δηλαδή που κάνουν πολλοί πολιτικοί που κατέχουν βουλευτικό ή κυβερνητικό αξίωμα. Υπάρχει όμως, ακόμα και σ’ αυτήν την περίπτωση, κάτι που υπερβαίνει τα εσκαμμένα και αυτό είναι η ψευτοπαλληκαριά(κουτσαβακισμός) ή θα έλεγα η αλαζονεία εκείνη της εξουσίας που διαφθείρει την συνείδηση του πολιτικού άρχοντα και τον οδηγεί στο να αψηφά τους θεσμούς και τους νόμους, αλλά και στην περιφρόνηση ενός ολόκληρου λαού, που η κατεστημένη αντίληψη και λειτουργία του πολιτικού συστήματος εκτρέφει. Τελικά αυτός ο δρόμος οδηγεί στην πολιτική καταστροφή του ιδίου, αλλά ασφαλώς και σε διάφορες κοινωνικές παράπλευρες “απώλειες” λόγω της εφαρμογής της πολιτικής του και δείχνει πόση “τύφλωση” δημιουργεί, ώστε να μην το αντιλαμβάνεται.
    “Κάθε εξουσία οφείλει να σέβεται την έκταση της ενέργειας και τα όρια αυτής”. Μοντεσκιέ ( Γάλλος φιλόσοφος- πολιτειολόγος, πρόδρομος της Γαλλικής επανάστασης, που πρώτος καθόρισε την διάκριση των εξουσιών σε Διοικητική, Δικαστική και Εκτελεστική).

Σχολιάστε