My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Ο Κιλτιδης για μεταφορά στρατιωτικης μοναδας

Μετά από τρεις ερωτήσεις και τη δημόσια δέσμευσή του, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Κιλτίδης, με επιστολή του, διαβίβασε όλα  τα στοιχεία που αφορούν στη μεταφορά της βάσης της 383ης Μ.Α-CL 415, προς τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς της στρατιωτικής δικαιοσύνης ενημερώνοντας  ταυτόχρονα και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. H επιστολή, με την οποία διαβιβάστηκαν 16 συνημμένα έγγραφα, έχει ως εξής:

Αθήνα 2 Φεβρουαρίου 2012

Προς:  Εισαγγελέα Αεροδικείου Αθηνών

Κοινοποίηση:  Εισαγγελέα Αναθεωρητικού Δικαστηρίου

Γνωστοποίηση:  Υπουργό Εθνικής Άμυνας

 Με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση του χρέους προς την Πατρίδα και τη Μακεδονία μας, προσφεύγω σ΄ εσάς. Προσπάθησα με τρεις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μου, να σταματήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας από το βαρύτατο ολίσθημα της μετακίνησης της 383ης μοίρας πυροσβεστικών αεροσκαφών CL- 415 που εδρεύει στην 113 Π.Μ. στη Θεσσαλονίκη. Οι απαντήσεις που εδόθησαν, εκτιμώ ότι είναι ανεπαρκείς και μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα. Πιστεύω επίσης, ότι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημερώνουν ψευδώς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, αποκρύπτοντας τα διαδραματισθέντα γύρω από το «σκάνδαλο» της ακαταλληλότητας του στεγάστρου της βάσεως από το 2006 και για την σκοπιμότητα της μετακίνησης της βάσης των CL-415. Οι λόγοι που επικαλούνται οι υπηρεσιακοί παράγοντες καταρρίπτονται από τα δεδομένα στοιχεία για την βάση της Ελευσίνας, το κόστος συντήρησης και την αποτελεσματική επιχειρησιακή παρουσία μέχρι τώρα της ιστορικής βάσης της 113 Π.Μ.

            Γι΄ αυτό σας καταθέτω όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τεκμηριώνουν την καταγγελία μου, όπως δεσμεύθηκα δημόσια στη Βουλή.

            Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες, ευρισκόμενος στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική ενημέρωση.

Σχολιάστε