My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Κιλτίδης υπέρ του Κυριακίδη

Με δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης τάσσεται υπέρ του Δημήτρη Κυριακίδη στο 2ο γύρο των εκλογών για το Δήμο Κιλκίς.

Ταυτόχρονα, συγχαίρει τον Κώστα Σιωνίδη για την εκλογή του ως δημάρχου Παιονίας και χαιρετίζει την επανεκλογή του Απ. Τζιτζικώστα ως περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας.

Η δήλωση του κ. Κιλτίδη έχει ως εξής:

«Οι πολίτες της πατρίδος μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου έστειλαν μήνυμα ανατροπής και ελπίδος . Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης καλούνται να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες μετά από τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές. Στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα εκφράσθηκαν οι Μακεδόνες για το έργο του και την ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών .

Στις 18 Νοεμβρίου 2018 τοποθετήθηκα με αίσθημα ευθύνης, δημόσια για την πάγια ιδεολογική μου θέση περί τοπικής αυτοδιοικήσεως. Σας ζήτησα να προσέλθετε με νηφαλιότητα  για την επιλογή των δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων, μέσα στον ευρύτερο πολιτικό χώρο των ιδεών μας. Η θέση μου ήταν ταυτόσημη με αυτή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκου Μητσοτάκη όπως διακηρύχθηκε στο τελευταίο συνέδριο.

Ο Κώστας Σιωνίδης αναδείχθηκε νικητής των εκλογών στον Δήμο Παιονίας, χωρίς κομματικές τυμπανοκρουσίες. Ήταν επιλογή των δημοτών. Του εύχομαι φώτιση, δύναμη και προσοχή, όταν θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Στο Δήμο Κιλκίς, έχει το πρόκριμα ο Δημήτρης Κυριακίδης. Σηματοδοτεί τις ιδέες μας και την ευρύτερη παράταξη. Επειδή πάντα λέω αυτά που θα κάνω και κάνω ότι είπα, τον στηρίζω ανεπιφύλακτα, χωρίς να σημαίνει ποτέ, ότι μπορεί κάποιος να ακυρώσει την επιλογή των πολιτών, όταν μάλιστα ο συνυποψήφιος δεν μπορεί να καταταγεί σε εχθρικό για τις ιδέες μας στρατόπεδο.

Στις νέες δημοτικές αρχές μετά την απλή αναλογική σας τόνισα, ότι οι αποφάσεις θα ανήκουν στα Δημοτικά Συμβούλια, που η πλειοψηφία θα δημιουργείται από περισσότερες της μιας δημοτικές παρατάξεις. Όλοι τους πρέπει να κατανοήσουν ,ότι η απλή αναλογική τους καθιστά  ισχυρότερους αλλά και σε μεγαλύτερο βαθμό υπεύθυνους και υπόλογους.

Δεν κρύφτηκα για τις επιλογές μου για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, σε όποιο συνδυασμό και αν ανήκαν. Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς επιλέξατε τους δύο της δεύτερης Κυριακής. Προκρίνω και στηρίζω τον Δημήτρη Κυριακίδη για Δήμαρχο και τον προτρέπω να λειτουργήσει συναινετικά και συνθετικά για το καλό του τόπου και των δημοτών μας.

 Αντλώ την δύναμή μου από τις ιδέες και  τους αγώνες,  όπως και από  τους συμμαχητές μου.

Σας καλώ σε αυτόν τον αγώνα για το Κιλκίς και την Πατρίδα μας.”

Σχολιάστε