My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Καμμένος στα μπλόκα των αγροτών

kammenos-agrotesΤα μπλόκα των αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, όπου συναντήθηκε με τους αγρότες και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα τους και τις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, στα πλαίσια του προσυνεδρίου για την Αγροτική ανάπτυξη στη Λάρισα, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι συντονιστικές επιτροπές των νομών της Θεσσαλίας, είμαστε εδώ στα μπλόκα των αγροτών, στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Η πολιτική της τρόικας και της εσωτερικής τρόικας της συγκυβέρνησης οδηγεί τον αγροτικό πληθυσμό στην πλήρη κατάρρευση. Δεν μπορεί πλέον να παράγει η ελληνική γη εάν συνεχίσει η πολιτική αυτή. Η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές της κατάργησης της πρωτογενούς παραγωγής. Μπορεί να δώσει λύσεις τώρα, λύσεις που ζητούν οι αγρότες.

Η πρώτη λύση είναι άμεσα αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες που έτσι κι αλλιώς δεν εισπράττεται ο φόρος που είχαν υπολογίσει από την βαριά φορολογία του πετρελαίου, με αποτέλεσμα να μην καλλιεργείται η γη.

Το δεύτερο αφορά τη ΔΕΗ. Δεν μπορεί να απαλλάσσονται οι μεγάλες βίλες και οι συγκεκριμένες βιομηχανίες από την καταβολή του ρεύματος και εδώ, που βρισκόμαστε μέσα στον Θεσσαλικό κάμπο, να έρχονται οι αγρότες να αγοράζουν από μόνοι τους μετασχηματιστές για να δουλέψουν τα ποτιστικά και οι πομώνες και να μην έρχεται να κάνει την εγκατάσταση η ΔΕΗ, να μην έχουν ειδικό τιμολόγιο.

Η πολιτική την οποία ακολουθούν είναι η πολιτική που περιγράφεται στο μνημόνιο 2. Θέλουν να μετατρέψουν τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ελλάδος με το πρόγραμμα Ήλιος, που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο μνημόνιο, σε φωτοβολταϊκά πάρκα γερμανικών συμφερόντων.

Να ξέρουν ότι δεν θα τους επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Και δεν είναι μόνο οι αγρότες, δίπλα από τους αγρότες βρισκόμαστε όλοι. Βρίσκονται οι εργαζόμενοι, βρίσκονται οι άνεργοι, βρίσκονται οι συνταξιούχοι, βρισκόμαστε όλοι οι Έλληνες που βλέπουμε να επελαύνει η νέα τάξη πραγμάτων και να εξαθλιώνεται η ελληνική οικογένεια.

Το παραμύθι τελείωσε εδώ. Ξεκινάμε όλοι μαζί οι Έλληνες, για να πάρουμε πίσω την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εθνική υπερηφάνεια του λαού μας».

Δελτίο τύπου από ΑΝΕΛ

Σχολιάστε