My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ο «θρίαμβος» του 8%

Pappas Tasos1Του Τάσου Παππά.


Το 8% ως εκλογικό ποσοστό πώς σας φαίνεται; Εξαρτάται. Αν είσαι καινούργιο κόμμα, είναι καλή επίδοση που μπορεί να λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για μια θεαματική εκτίναξη στο μέλλον. Αν έρχεται ύστερα από τη συντριβή που γνώρισες στην προηγούμενη αναμέτρηση, είναι ένα σημάδι δειλής ανάκαμψης. Αν υπολείπεται 28 μονάδες του αποτελέσματος που είχες πάρει στις αντίστοιχες κάλπες πριν από πέντε χρόνια, τότε μιλάμε για πανωλεθρία. Αν βρίσκεται τέσσερις μονάδες πίσω από τις εθνικές εκλογές που έγιναν πριν από δύο χρόνια, είναι μια σοβαρή υποχώρηση. Κοινή λογική; Λάθος.

Ολα αυτά είναι φληναφήματα των εχθρών της δημοκρατικής παράταξης που έχουν βαλθεί να υπονομεύσουν την πορεία της χώρας προς την προοδευτική σταθερότητα. Το 8%, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ελιάς (λέγε με ΠΑΣΟΚ), είναι θρίαμβος, αν συγκριθεί με τα ποσοστά που έδιναν στο σχήμα ορισμένες δημοσκοπήσεις!!! Επετεύχθη μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ελιάς (λέγε με ΠΑΣΟΚ), σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, αφού όλο το σύστημα είχε την Ελιά (λέγε με ΠΑΣΟΚ) στην μπούκα και τη θεωρούσε ξεγραμμένη. Τους πολέμησαν θεοί και δαίμονες, ήταν αποκλεισμένοι απ’ όλα τα μέσα -απόδειξη ότι ο αρχηγός έδωσε μόνο 33 συνεντεύξεις μέσα σε μία βδομάδα-, οι ξένοι τούς χλεύαζαν και όχι μόνο άντεξαν, αλλά τώρα περνούν στην αντεπίθεση και ετοιμάζονται να καταθέσουν δύο σχέδια: ένα για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και ένα για την ενίσχυση του προοδευτικού πόλου της δικομματικής -συγγνώμη- εθνικής κυβέρνησης.

Τώρα θα δει ο Κουβέλης τι εστί βερίκοκο. Τώρα θα νιώσει ο Σαμαράς στον σβέρκο του την καυτή προοδευτική ανάσα τους. Ετσι, για να τιμωρηθεί ο πρώτος που τους απέρριψε λες και ήταν μίασμα και για να αρχίσει ο άλλος να τους σέβεται και να τους υπολήπτεται, αφού χωρίς αυτούς δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνησή του ούτε μέρα.

ΥΓ.: Καλά, αυτοί οι σύντροφοι στην Ισπανία, την Ιρλανδία και τη Σλοβενία που παραιτήθηκαν από την ηγεσία επειδή τα κόμματά τους δεν πήγαν καλά, δεν ξέρουν αριθμητική; Γιατί δεν πήραν ένα τηλέφωνο τους δικούς μας σοσιαλιστές να ενημερωθούν για την πατέντα που έχουν ανακαλύψει, με την οποία μετατρέπουν την ήττα σε νίκη, τον διασυρμό σε ισοπαλία και το φτύσιμο σε ψιλόβροχο; Ας πρόσεχαν…

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε