My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Γεωργαντάς για τη 13η σύνταξη

Η κυβέρνηση θα μπορούσε μετά από δυο μήνες να δώσει τη “13 σύνταξη”, υποστήριξε ο Γιώργος Γεωργαντάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Κι αυτό επειδή κατά τον βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ “καλώς η κακώς η ελληνική κυβέρνηση ειναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με τους δανειστές για οποιαδήποτε διανομή προκειμένου να γίνει μετά απο συμφωνία μαζί τους”.

georgantas-001Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργαντάς είπε: “Η κίνηση για τους συνταξιούχους είτε ως επικοινωνιακή είτε ως πραγματική βάση που σίγουρα βοηθά τους συνταξιούχους, θα μπορούσε να είχε γινει απο την κυβέρνηση σε δυο μήνες προκειμένου να μην δημιουργεί ζητήματα καθώς με την εσφαλμένη κίνηση την πληρώνει ο ελληνικός λαός. Θα μπορούσε να είχε γίνει μετά απο δυο μήνες αυτό”.

Θυμίζουμε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν υπερψήφισαν τη περασμένη Πέμπτη στη Βουλή την καταβολή της “13ης σύνταξης”, επιλέγοντας ως στάση στη ψηφοφορία, το “παρών”.

“Απειλή οι εκλογές” 

Σε οτι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Γεωργαντάς εκτίμησε στην ίδια συνέντευξη ότι “ο κ. Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές γιατί απλά θα τις χάσει και ένας πρωθυπουργός που χάνει εκλογές δεν τις κάνει, απλά τις χρησιμοποιεί είτε ως φοβέρα είτε ως απειλή”.

Σχολιάστε