My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς για επίσκεψη ΥΜΑΘ

georgantas-karaoglouΚατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του υπουργού ΜΑΘ, Θ. Καράογλου, σε Ευζώνους και Πολύκαστρο, παρών ήταν κι ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γ. Γεωργαντάς, απ` το πολιτικό γραφείο του οποίου εκδόθηκε το εξής δελτίο τύπου:

Δυο σημαντικά θέματα για το νομό Κιλκίς, την αλλαγή χωροθέτησης του σταθμού διοδίων στους Ευζώνους και την ενίσχυση της συνοριακής φύλαξης από την εντεινόμενη λαθραία είσοδο – έξοδο μεταναστών, έθεσε στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Γεωργαντάς συνόδευσε τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής του  περιοδείας στο νομό και ειδικότερα στον τελωνειακό σταθμό Ευζώνων . Νωρίτερα συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Παιονίας στο Πολύκαστρο όπου η δημοτική αρχή δια του Δημάρχου Αθ. Λαπόρδα ενημέρωσε τον κ.΄Υπουργό για τα θέματα ενδιαφέροντός της.

Αμέσως μετά η αποστολή υπό τον κ. Καράογλου επισκέφθηκε τον χώρο και τις παλιές και ακατάλληλες πλέον εγκαταστάσεις του σταθμού διοδίων. Εκεί ο κ. Γεωργαντάς προέβη σε μια αναλυτική ενημέρωση για την ανάγκη της αλλαγής χωροθέτησης του σταθμού και για τη μη επιβάρυνση των κατοίκων των ακριτικών χωριών της περιοχής στις εσωτερικές τους μετακινήσεις, αλλά και για γενικότερους λειτουργικούς λόγους.

Ο κ. Καράογλου αποδέχτηκε το βάσιμο του αιτήματος και δεσμεύτηκε να το υποστηρίξει σε κάθε αρμόδια αρχή και φορέα.

Στον τελωνειακό σταθμό Ευζώνων ο κ. Καράογλου  ενημερώθηκε από τις εκεί αρχές για τα θέματα και προβλήματα του τελωνείου.  Ειδικότερα και μετά την ενημέρωση από τους αστυνομικούς για θέματα αρμοδιότητάς τους, ο κ. Γεωργαντάς επέμεινε ιδιαίτερα στην ανάγκη να εξαιρεθεί ο ν. Κιλκίς από τις αποσπάσεις αστυνομικής δύναμης προς άλλους νομούς, καθώς αποτελεί τη δεύτερη πύλη εισόδου στην χώρα, μετά το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και βρίσκεται σε έξαρση το φαινόμενο της λαθραίας εισόδου και εξόδου μεταναστών. Επικαλέστηκε την απαίτηση των κατοίκων του ακριτικού Κιλκίς σε επαρκή αστυνόμευση και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Καράογλου στο επίσημο αίτημα που θα υποβάλλει εντός των ημερών προς τον Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια να εξαιρεθούν οι αστυνομικοί του ν. Κιλκίς από τις αποσπάσεις αστυνομικής δύναμης προς άλλους νομούς (Δράμας, Έβρου).

Ο κ. Καράογλου κατανόησε πλήρως το δίκαιο του αιτήματος και δήλωσε ότι θα συνηγορήσει υπέρ αυτού  όπου δει.

Σχολιάστε