My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ο ΓΑΣΚ σ` όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς για άλλη μια φορά είχε έντονη παρουσία στις αθλητικές εκδηλώσεις της πόλης με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 22/9 όπου αθλητές του αγωνιστικού τμήματος συμμετείχαν στην διαδρομή του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ειρήνης  με αφορμή την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο. Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής Φίλιππος Μισαηλίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παναγιώτης Λαπατίνας.

Την Κυριακή 23/9 στον λόφο του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε το 5οtrailrun από τον Σ.Δ.Υ.Κ. σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία, πολλές συμμετοχές και όμορφες παράλληλες εκδηλώσεις.Ο ΓΑΣΚ συμμετείχε με μεγάλο αριθμό παιδιών ενώ σημείωσε και πολλές επιτυχίες δείχνοντας πως το παρόν και το μέλλον του ανήκει.Ταυτόχρονα βοήθησε την διοργάνωση με πολλούς αθλητές του συλλόγου σε ρόλο εθελοντών.

Στα 5χμ. αντρώνο Δημήτρης Καραμανίδης μετά από έναν ωραίο αγώνα κατέλαβε την 3η θέση. Την 5η θέση κατέλαβε ο Αιμίλιος Μαβίδης ενώ ο «μικρός» της παρέας, Αλέξανδρος Κατσαρώνας την 7η. Στην 11η θέση τερμάτισε ο Χαρίλαος Παπαδόπουλος ενώ συμμετείχε ακόμα ο Σταμάτης Παρασκευάς.

Στα 1000μ. όπου αγωνίστηκαν παιδιά δημοτικού, στα αγόρια ο Σάββας Χνιτίδηςκέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας στη 2η θέση.Στην κατηγορία των κοριτσιών ο ΓΑΣΚ κυριάρχησεγεμίζοντας το βάθρο των νικητών κάνοντας το 1-2-3. Πρώτη τερμάτισε η ΆννυΑλερού, 2η η Ραφαέλα Σιδερίδου και 3η η Αναστασία Σιδερίδου. Ακόμη αγωνίστηκαν κάνοντας όμορφη προσπάθεια οι:Χρυσουλίδου Θεοφανία και Σοφία, Ευθυμιάδου Κασσάνδρα, Παπαδοπούλου Εύα και Βίκυ, Μαβίδου Ραφαηλία, Τριανταφυλλίδου Σοφία, Ιορδανίδου Μαριαλένα και Παπαδοπούλου Σοφία.

Κοντά στην προσπάθεια των αθλητών ήταν οι προπονήτριες Έφη Γιάγκογλου και Μαρίνα Κανελιάοι οποίες παρακολούθησαν τους αγώνες και συνόδευσαν τα παιδιά στην επίσκεψή τους στο σπήλαιο Κιλκίς.

Σχολιάστε