My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο ΓΑΣΚ στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Στο στρατόπεδο Καρατάσου στο δήμο του Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε ο περιφερειακός ανώμαλος δρόμος της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου υπό καλές καιρικές συνθήκες και μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς «κατέβηκε» στη διοργάνωση με δύο ομάδες μικτής σκυταλοδρομίας για τα 4x1000μ. της κατηγορίας μίνι (γεν. 2008-2009). Η ομάδα των Κοκκινίδου Ραφαέλας, Χνιτίδη Σάββα, Ξοπλίδου Χριστίνας και Ευθυμίου Γιώργου, κατέκτησαν την 3η θέση κι έτσι ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου σε έναν αγώνα που χάρηκαν και διασκέδασαν όπως και όλοι οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν.

Η δεύτερη ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. αποτελούμενη από τους: Σιδερίδου Αναστασία, Μελαχρό Νίκο, Σιδερίδου Ραφαέλα και Λέττα Αποστόλη δεν συμμετείχε στον αγώνα λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας ενός μέλους την ομάδας που συνοδεύτηκε από πυρετό κι έτσι αρκέστηκαν στο να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους.

Η συνέχεια για το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Γ.Α.Σ. περιλαμβάνει αγώνες κλειστού στίβου ενώ πλησιάζουν χρονικά και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα όπως και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην.

Σχολιάστε