My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Β. Σιαμπάνης για Γευγελή

siampanisΣε δήλωσή του, ο πολιτευτής Κιλκίς και μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλειος Σιαμπάνης, αναφέρει τα εξής:

Σε δηλώσεις για την ανάρτηση του χάρτη της δήθεν Μεγάλης Μακεδονίας από το Δήμο Γευγελή, προέβησαν βουλευτές και δήμαρχοι  του ν. Κιλκίς, για να μας πούνε γι αυτά που φωνάζουμε όχι μόνο ως Κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και ως απλοί πολίτες  αυτού του τόπου. Για χρόνια τώρα κάνουν οι τοπικοί άρχοντες, ότι δεν συμβαίνει τίποτε με το Θέμα του ονόματος των Σκοπίων ως Μακεδονία, και γενικότερα με τις θέσεις των Σκοπίων για την επεκτατική τους πολιτική .

Τα Σκόπια όπως και άλλες γειτονικές χώρες, προβαίνουν καθημερινά σε τέτοιου είδους ενέργειες  (στήνουν αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρου, βάζουν φωτογραφίες στα σχολεία τους με την δήθεν μεγάλη Μακεδονία, καθημερινές παραβιάσεις των συνόρων από την μία άκρη της επικράτειας μέχρι την άλλη κ.α.) και εμάς μας πείραξε ότι στήσανε ένα μνημείο της πλάκας 1 μέτρου και κάτι.

Ο κ. Γεωργαντάς μας είπε ότι δεν βάζουν μυαλό οι βόρειοι, και ότι η εθνική απάντηση της κυβέρνησης είναι η ευθύνη και η σοβαρότητα, με αταλάντευτη την εμμονή στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων, και της ιστορικής αλήθειας.

Κ. Γεωργαντά, όχι οι βόρειοι γείτονες, αλλά οι Σκοπιανοί γείτονες, βόρειοι είναι και οι Γερμανοί και οι Σουηδοί, εκτός και αν εννοείτε βόρειοι Μακεδόνες, όπως κάποιοι λένε άνω Μακεδόνες  ή  άνω δημοκρατία της Μακεδονίας. Μήπως χρησιμοποιείτε το ορισμό ‘βόρειοι’ για να μας συνηθίσετε σε μελλοντική πρόταση της Ν.Δ. ως βόρεια Μακεδονία ή κάποια παραλλαγή αυτού συμπεριλαμβανομένου του όρου Μακεδονία;

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι οι βόρειοι όπως τους ονομάζετε, έφτασαν  στο σημείο να έχουν αυτήν την συμπεριφορά γιατί όλες οι κυβερνήσεις μεταξύ αυτόν και η συγκυβέρνηση η δική σας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αδιαφόρησαν με αποτέλεσμα να φτάνουμε κάθε φορά σε αυτές της ενέργειες.

Η κ. Αγαθοπούλου από την άλλη πλευρά θέλει να μας πει ότι ο εθνικισμός μας έφτασε εδώ και όχι η άγνοια της ιστορίας, τύπου Κουράκη και Θεοδωρίδη, οι οποίοι είναι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κατά καιρούς αναφέρονται σε ορθοδοξία και γενικότερα στην ιστορία των ελλήνων, σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Κ. Αγαθοπούλου, ενημερώστε τους ψηφοφόρους σας και όχι μόνο, ότι η δράσης φιλίας στης οποίες αναφέρεστε, είναι σαν την πορεία που έκανε  η ΝΕΟΛΑΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ  στης 17 Μαΐου του 2008, υπέρ των Σκοπίων, για την ονομασία τους ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Με λίγα λόγια εσείς τους δίνετε την αφορμή, να λένε ότι είναι Μακεδόνες, και να κάνουν όλα τα παραπάνω.

Όσο για τους μεν Δημάρχους, δεν τους είδαμε ποτέ να προβαίνουν σε οποιαδήποτε  ενέργεια, ώστε να διαφυλάξουν, πως ενέργειες όπως αυτές του Δήμου Γευγελή δεν θα συνέβαιναν ποτέ. Εδώ καλά καλά, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πως δεν θα εισέρχονται στη χώρα μας αμάξια που στην πινακίδα τους δεν θα  αναγράφονται τα αρχικά ΜΚ (Μακεδονία), θα έκαναν οτιδήποτε άλλο;

Μην κάνετε δηλώσεις κάντε πράξεις, από δηλώσεις χορτάσαμε!  Δεν το καταλαβαίνετε ότι  ο κόσμος έφτασε στο αμήν, σε όλα τα θέματα, και εσείς είστε μόνο ερωτήσεις – δηλώσεις και αποτέλεσμα μηδέν.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δεχόμαστε για κανένα λόγο τον όρο Μακεδονία ούτε ως γεωγραφικό προσδιορισμό ούτε για οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτού από καμία χώρα.

Η Μακεδονία και η Ελλάδα γενικότερα δεν είναι περιουσία καμίας κυβέρνησης για να την ξεπουλάει. Ας το καταλάβουν αυτό οι κυβερνόντες πριν βρεθούν προ εκπλήξεων.”

Σχόλια
3 Σχόλια to “Ο Β. Σιαμπάνης για Γευγελή”
 1. Ο/Η Πικρόχολος λέει:

  Βρε αγορίνα … βρε παλικάρι … βρε “πολιτευτή” μας…
  Στην πορεία του 2008 ήταν παρών :
  ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
  Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν και τη στηρίζουν:
  Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης
  Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
  Πρώην μέλη της Αντιπολεμικής Αντιεθνικιστικής Συσπείρωσης
  Νεολαία Συνασπισμού
  ΟΚΔΕ(Σπάρτακος)
  Πολιτική Οργάνωση Κόκκινο
  Ανένταχτοι/τες πολίτες εναντίον του εθνικισμού

  Βλέπεις τον ΣΥΡΙΖΑ και την νεολαία του ;
  Α!!! μήπως λες την νεολαία Συνασπισμού η οποία στηρίζει και μετέχει σε μια μεγάλη πλατιά πρωτοβουλία κινημάτων ;

  Θέλεις να δούμε το 2008 και το 2004 αλλά και το 2000 τι έκαναν ΟΛΑ τα μέλη του τωρινού κόμματος σου ;;;

  • Ο/Η ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

   Αν εννοείς σε μια πλατειά, πουλημένη, και κατά των Ελλήνων πρωτοβουλία, με μπροστάρηδες την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό ήταν και τίποτε παραπάνω, τότε συμφωνώ.
   Επίσης το ότι ήταν τόσα κινήματα δεν μου λέει τίποτα, και 500 να ήταν πάλι κατά των Ελλήνων και τις ιστορίας μας θα ήταν.
   Τώρα όσο για το πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη μας, θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να μας τα καταθέσεις με στοιχεία, αν έχεις βέβαια .

 2. Ο/Η Ν. Ζέρβας λέει:

  δειτε τους ολους αυτους εδω…..: https://athens.indymedia.org/

Σχολιάστε