My Twitter Feed

12 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μοντέλο για τη χώρα το Σταραμάκι” -

Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Βενιζέλος θέλει Γ. Φλωρίδη και Αλ. Παπαδόπουλο

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ, “πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και κορυφαία στελέχη, όπως οι Γιώργος Φλωρίδης και Αλέκος Παπαδόπουλος, είναι πρόσωπα που η Ιπποκράτους θα προτιμούσε να έχουν ενεργό συμμετοχή στην τιτάνια μάχη που καλείται να δώσει το κόμμα του έως τη 17η Ιουνίου”.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, “ο κ. Φλωρίδης, που προ μηνών είχε ιδρύσει πολιτική κίνηση και όλο το τελευταίο διάστημα με δηλώσεις του επιχείρησε να ορίσει «μέτωπο» κατά των αντιευρωπαϊκών δυνάμεων, είναι πολιτικά ενεργός και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του (ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή με σειρά κεντροαριστερών στελεχών)”.

Όσο για τον κ. Παπαδόπουλο, η εφημερίδα σημειώνει ότι “μπορεί να μη συμμετείχε στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο προεκλογικά είχε με δηλώσεις του στηρίξει τον Ευ. Βενιζέλο στην εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή”.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται και τα εξής:

Στρατηγική προσέλκυσης ψηφοφόρων που αυτοεντάσσονται στις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και που επιθυμούν σταθερή πορεία εντός του ευρώ έχει σχεδιάζει κι αρχίζει να αναπτύσσει το ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Η πολιτική διεύρυνσης, παρότι είναι εξαιρετικά «δύσβατη» η συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ που συρρικνώθηκε στο εκλογικό ποσοστό του 13%, αποτελεί για την Ιπποκράτους διαρκή προσπάθεια, με στόχο βέβαια να γίνουν τα πρώτα σημαντικά βήματα εντός της δεύτερης προεκλογικής περιόδου.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει πάντως ξεκαθαρίσει στους στενούς του συνεργάτες ότι μιλώντας για τη «διάλυση» των οργάνων και των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ ήθελε ταυτόχρονα να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, και δη στελέχη και προσωπικότητες που δεν θα απέκλειαν να συμβάλουν αποφασιστικά στην επανίδρυση της παράταξης.
Έμπιστος συνεργάτης του κ. Βενιζέλου τονίζει χαρακτηριστικά ότι τη συστράτευση και τη σύμπλευση πρέπει να την επιθυμούν πάντα και οι δύο πλευρές – και προσθέτει ότι η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους.
Σχόλια
One Response to “Ο Βενιζέλος θέλει Γ. Φλωρίδη και Αλ. Παπαδόπουλο”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    “Τιτάνια μάχη”; Και αυτοί είναι οι Τιτάνες; Πιό πολύ ταιριάζει με την απέλπιδα μάχη του πληρώματος του “Τιτανικού”, παρά με οποιαδήποτε άλλη “τιτάνια” μάχη. Αυτοί οι καπεταναίοι λοιπόν που βούλιαξαν την Ελλάδα και το “σπίτι τους”, θέλουν τώρα ως δια μαγείας να μηδενίσουν τις εγκληματικές πράξεις τους κατα της χώρας, αλλά με περίσιο θράσος καί την συλλογική μνήμη και ως άλλοι φοίνικες να αναγεννηθούν απο τις στάχτες τους σε χρόνο dt. Χωρίς καμμία ιδεολογία για μπούσουλα, παρα μόνον κραδαίνοντας την ξεφτισμένη σημαία των διλημμάτων και των εκφοβισμών, πορεύονται πανικόβλητοι προς τις εκλογές. Φυσικά ο λαός θα κρίνει αν αξίζουν ξανά της εμπιστοσύνης του.

Σχολιάστε