My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Άθλος στις εξετάσεις μαύρων ζωνών

Στις 23/06/2019 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.Αναλυτικά το δελτίο του Άθλου Κιλκίς:
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις 9.00 η ώρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το Στάδιο. Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν ανά Σωματείο σε τρία διαφορετικά τερέν.
Εξετάστηκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας , στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από τα αποτελέσματα .
Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες .
Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχε ο Γιαννουλακος Βασιλειος για το βαθμό Μαύρης ζώνης 2 DAN μετά από ενασχόληση με το άθλημα του Tae Kwon Do 8 έτη.
Οι εμφάνιση του αθλήτη του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς ήταν ικανοποιητικη και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που οδήγησε στην απόκτηση του βαθμού DAN για το οποίο δοκιμάστηκε μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ.
Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και της απόδοσης του αθλητή.
Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά και την Ένωση Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) και τον Πρόεδρό της Μανώλη Χρήστο για την εξαιρετική οργάνωση της εξεταστικής διαδικασίας
Σχολιάστε