My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ο …Άγιος Φεβρουάριος του ΤΕΙ

Ο ερχόμενος Φεβρουάριος θα είναι ο “μήνας της κρίσης” για το παρόν και το μέλλον του ταλαιπωρημένου ΤΕΙ Κιλκίς. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το παράρτημα του Κιλκίς από Τμήμα θα μετεξελιχθεί σε κανονική Σχολή και θα περιληφθεί στο νέο Μηχανογραφικό Δελτίο των υποψηφίων σπουδαστών.

TEI KILKISΑυτά είναι τα τελευταία νέα και τα οποία συνάγονται από την προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας (Σερρών) Κ. Πασχαλούδη και τον Γ. Γραμματέα Αστ. Δραγαλά. Από τη συνάντηση διαγράφηκε το μέλλον του ΤΕΙ Κιλκίς, αν όλα βέβαια εξελιχθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Το επιθυμητό χρονοδιάγραμμα προβλέπει προσθήκη τουλάχιστον ενός ακόμη Τμήματος στο υπάρχον Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής Ενδυμάτων ώστε να ιδρυθεί Σχολή, όρος βασικός για τη βιωσιμότητα του παραρτήματος του ΤΕΙ Κιλκίς. Ως τέτοιο Τμήμα είναι το Τμήμα Διακόσμησης που ήδη λειτουργεί στο ΤΕΙ Σερρών, όπως και το Τμήμα Γραφιστικής, που υπάρχει κι αυτό ως Τμήμα στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά ακόμη “στα χαρτιά”. Αν τουλάχιστον ένα από τα Τμήματα προστεθεί στο παράρτημα Κιλκίς τότε δημιουργείται Σχολή, η οποία επιτέλους θα λειτουργήσει στο νέο κτίριο του Κιλκίς. Αν ο προγραμματισμός αυτός δεν ευωδοθεί, τότε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Τμήμα Ενδύματος που λειτουργεί μέχρι τώρα στο π. ΚΕΓΕ Κιλκίς, θα μεταφερθεί σίγουρα στο νέο κτίριο, έστω και σε ένα Τμήμα των μεγάλων εγκαταστάσεων.

Για το όλο θέμα θα επιδιωχθεί συνάντηση με το νέο Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, ο οποίος χειρίζεται τα θέματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Θέματα που μέχρι πρότινος ήταν αρμοδιότητα της κ. Σ. Αναγνωστοπούλου.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε