My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΟΝΝΕΔ: Πιο καθαροί με την ήττα

“Βγαίνουμε πιο καθαροί με αυτό το αποτέλεσμα”, λέει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. νομού Κιλκίς, Αθανάσιος Τατάρογλου.

onned-002Η δήλωση:

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ευχόμαστε να διαψευστούμε σε όλα όσα φοβόμαστε και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να καταφέρει να μην γίνουμε Βενεζουέλα.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πολιτικού μας φορέα, στο νομό Κιλκίς. Οι ψηφοφόροι της δεξιάς ιδεολογίας, που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία βγήκαν πιο καθαροί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Έχοντας ένα κακό ψηφοδέλτιο στο νομό από λάθη που έγινανκεντρικά, ο κόσμος δεν παρασύρθηκε. Στήριξε την εργατικότητα και την προσφορά του κ. Γιώργου Γεωργαντά τον οποίο καιεπανεξέλεγξε για να τον αντιπροσωπεύσει στη Βουλή των Ελλήνων, αφήνοντας πίσω σάπιες νοοτροπίες και αήθεις τακτικές που δεν έχουν θέση στη φιλελεύθερη, δημοκρατική και δίκαιη δεξιά που πρεσβεύουμε. Ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε στη κεντρική διοίκηση του κόμματος ότι θέλει καθαρές επιλογές. Συγχαίρουμε και ευχόμαστε καλή δύναμη στο Γιώργο Γεωργαντά.

Σαν ψηφοφόροι της  Νέας Δημοκρατίας καταφέραμε, να βγούμε πιο καθαροί από αυτή τη διαδικασία. Κάτι που δεν κατάφεραν οι τσιχαντιστές του παλιού ΠΑΣΟΚ και της άκρας αριστεράς. Μέσα από εσωκομματικά μαχαιρώματα και απειλές που τελικά αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, αφού τα λόγια ήτανε πολλά μα οι πράξεις ήταν λίγες,  οι «να χαμε να λέγαμε» αριστεροί εξέλεγξαν τον σύντροφο που θα κάνει πράξη το «Πρώτη φορά αριστερά» ! Είναι στενάχωρο να βλέπεις χρόνια αριστερούς, να εκλέγεται το κόμμα τους στη πρώτη θέση και αυτοί να είναι κατσούφιδες !

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι το Κιλκίς έδωσε την τρίτη έδρα στην ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Καλούμε όσους απογοητευμένους στράφηκαν στα άκρα να πάρουν την ευθύνη της ψήφου τους και να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον της δικής μας γενιάς.

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη προεκλογική περίοδο καθώς και την ημέρα των εκλογών και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι. Ευχαριστώ ένα παραπάνω τα παιδιά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς που ήταν εκεί και αποδείχθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων. Συμμετείχαμε ενεργά και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί θέλουμε να διαμορφώσουμε με τις δικές μας προτάσεις και ιδέες το δικό μας μέλλον.”

 

 

Σχολιάστε