My Twitter Feed

11 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μοντέλο για τη χώρα το Σταραμάκι” -

Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία Καμένου στο νομό μας

– Ζώνες επιχειρηματικότητας με φόρο 5% σε παραμεθόριες περιοχές, πρότεινε απ` το Κιλκίς, ο Π. Καμένος

– Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Αξιούπολη – Επίσκεψη και στο Πολύκαστρο

– Κάλεσμα στον ελληνικό λαό: Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες

 “Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε μια σαφή θέση για τις παραμεθόριες περιοχές και αυτό αφορά κάθε περιοχή που συνορεύει με χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Όταν το λίτρο το πετρέλαιο που βάζει ένα ταξί στο νομό μας, εδώ στο Κιλκίς, είναι με 1,60 και περνώντας τα σύνορα βάζει με 1,10 , το αποτέλεσμα θα είναι να ερημώσει η παραμεθόριος.
Για αυτό το λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουνε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό.
Δεν είναι δυνατό να συνεχίσει αυτή η αφαίμαξη της ελληνικής παραμεθορίου. Ουσιαστικά έχουμε μια επίθεση χωρίς πολεμικά μέσα. Θα την αντικρούσουμε μετά ίδια μέσα, με οικονομικά μέσα».
Αυτά τόνισε με δηλώσεις του στην ΕΤ3 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο Κιλκίς, συνοδευόμενος απ` τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό μας.
Πρώτος σταθμός του κ. Καμένου ήταν η Αξιούπολη, όπου εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και το Πολύκαστρο.
Στις δηλώσεις του προς την ΕΤ3, ο κ. Καμένος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Τζωρτζ Σόρος τονίζοντας τα εξής:
«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές. Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον George Soros να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια. Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.
Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες».
Σχόλια
One Response to “Ολοκληρώθηκε η περιοδεία Καμένου στο νομό μας”
  1. Ο/Η Παπαδόπουλος Νίκος λέει:

    Ο Σόρος έκανε εκτίμηση πως θα φοβηθούν οι Έλληνες. Δεν απείλησε κανέναν. Ας ασχοληθούμε με τον προδότη που έχουμε μέσα μας ή δίπλα μας και μετά ας κράξουμε και τον Σόρος που θέλει να κερδίσει φράγκα στις πλάτες μας.

    http://tvxs.gr/news/kosmos/soros-i-germania-exei-treis-mines-gia-na-sosei-eyro

Σχολιάστε