My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ο 2ος κύκλος των δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη», μια εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, που υλοποιείται ταυτόχρονα από 72 Βιβλιοθήκες της χώρας σε συνεργασία με την Future Library και με χορηγία από το Ίδρυμα Σταύρος.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, πραγματοποιήθηκαν 12 δραστηριότητες και συμμετείχαν 253 παιδιά, αξιοποιώντας δημιουργικά και πάνω από όλα διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο!

Κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό, από την έναρξη της καλοκαιρινής καμπάνιας ανάγνωσης, υλοποιήθηκαν 25 δραστηριότητες και συμμετείχαν σε αυτές 458 παιδιά. Τα παιδιά και οι γονείς αγκάλιασαν το εγχείρημά μας και η συμμετοχή ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.

Στη σχετική ανακοίνωση, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σημειώνει:

Όλη αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε στο πλάι μας την Future Library και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και τους πολύτιμους εθελοντές μας, που είτε ανέλαβαν την υλοποίηση δραστηριοτήτων ως εμψυχωτές, είτε συμμετείχαν υποστηρικτικά βοηθώντας κατά τη διεξαγωγή των προγραμμάτων και καταγράφοντας το όλο συμβάν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Βούλα Παναγιωτίδου, τη Μαρία Παπαδοπούλου, την Αθηνά Τσιρίκα, την Κατερίνα Αμπράζη, την Αγγελική Ουζούνη, τη Μαρία Καρυοφύλλη, την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου, τη Ζήνα Παναγιωτίδου, τη Νανά Ελευθεριάδου, την Ελένη Ρεκάλου, τον Κώστα Ταλαμπίρη, την Μαίρη Πραξιγά, την Σπυριδούλα Καζαντζίδου, την Ελένη Τσιρώνη, τη Βάσω Αγαπίδου, τη Δάφνη Παπαδοπούλου, την Ελένη Χριστοφορίδου, τη Μαρία Χατζηγεωργιάδου, τη Μαρία Μιχαηλίδου, την Ελένη Τζουανάκη, το Γιώργο Θεοδοσιάδη, το Βασίλη Ιωαννίδη, τον Παναγιώτη Μπεχλιβανόπουλο και την Αλεξία Ισαακίδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης το Δήμο Κιλκίς, τον ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς, το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «Νηρέας», το Λαογραφικό Μουσείο, την Σχολική Σύμβουλο της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ν. Κιλκίς, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και την  Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για την υποστήριξη που μας προσέφεραν και τη συνεργασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

 

Σχολιάστε