My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι δρομείς Κιλκίς πήγαν παντού!

Πλούσιο το τελευταίο δεκαπενθήμερο σε αγώνες και οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ) δεν έχασαν την ευκαιρία.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Σύλλογος “ΣΥΖΩΗ” (Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες) , διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά τον αγώνα βουνού 4ο ΣΥΖΑΘΛΟ με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 15 χλμ και 5 χλμ.

Σκοπός του αγώνα ήταν για άλλη μια φορά, όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, καθώς και να γνωρίσουν τις δράσεις της «ΣΥΖΩΗΣ» ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Εκεί βρέθηκαν οι Γιάννης Κοκώνας και Χρήστος Ζαφειρόπουλος και έτρεξαν στην διαδρομή των 15 χιλ.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «ΣΥΖΩΗΣ»

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο γνωστός για τις διεθνείς συμμετοχές του Στέλιος Δελόγλου συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο στο Grunewald του Βερολίνου συνδυάζοντας την αγάπη του για το τρέξιμο με την αγάπη του για ταξίδια.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου διεξήχθη ο 8ος Δρόμος Τσίπουρου στο Ροδοχώρι Νάουσας απόστασης 15, 700 χιλ. με τους Γιώργο Σιώτη, Μπάμπη Μακρίδη, Θοδωρή Τσιμπούκα, Γιώργο Χνιτίδη και Χρήστο Ζαφειρόπουλο να συμμετάσχουν.

Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στην ίδρυση αθλητικού μουσείου καθώς και στο σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες της πόλη.

Την πρώτη θέση στον αγώνα αυτό κατέκτησε ο Χρήστος Χρησταντωνίου του ΟΣΠΕΓ από την Γουμένισσα. Ακολούθησε γλέντι στο καζάνι όπου οι διοργανωτές έβραζαν τα τσίπουρα τους.

Την ίδια μέρα είχαμε και την 1η Γιορτή Αθλητισμού “Δημήτρης Κρυστάλλης” στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, αφιερωμένη στον μέντορα των υπεραπαροστάσεων που έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας.

Στην διαδρομή των 21,540 χιλ. έτρεξαν οι Διονύσης Λιάκος, Ελένη Καρτσώνη και Σταύρος Αλέξογλου, ενώ στα 14,360 χιλ ο Γιώργος Τσαβδαρίδης. Τα έσοδα προσφέρθηκαν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Στην Μελίκη βρέθηκε από τον ΣΔΥΚ η Χαρούλα Καραμπίδου που συμμετείχε στον αγώνα δρόμου “Σωτήρης Περτσίουνης ” Θ’ Μελίκεια. Εναν αγώνα που διοργάνωσαν ο Γ.Α.Σ. “ΜΕΛΙΚΗ” ο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου διεξήχθη 2ος Ημιμαραθώνιος “Στα μυστικά του βάλτου” στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Εκεί βρέθηκαν από τον ΣΔΥΚ οι Στέλιος Δελόγλου, Μπάμπης Μακρίδης και Νίκος Αναστασιάδης και απόλαυσαν μια άρτια διοργάνωση με φθινοπωρινό καιρό που βοήθησε στην προσπάθεια τους. Εκεί βρέθηκε επίσης και ο συντοπίτης μας Αντώνης Μηλιώτης.

Σχολιάστε