My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Οι δραστηριότητες του Π. Τονικίδη

Στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στο νέο δημοτικό Πάρκο, βρέθηκε ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στον σπουδαίο αυτό θεσμό αλληλεγγύης και πρωτίστως ζωής, και εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη του τοπικού ΕΕΣ στον τομέα της ευαισθητοποίησης των πολιτών, αναφορικά με την τεράστια σημασία και αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στον διαγωνισμό πιροσκί της Ευκαρπίας

Στον 13ο Διαγωνισμό πιροσκί της Ευκαρπίας, έναν από τους πλέον συνεπείς και εξωστρεφείς θεσμούς του τόπου, που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Στο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας «Το Λάβας» για τη διοργάνωση, όλους τους συντελεστές, τους εθελοντές και τον ακάματο υποστηρικτή της εκδήλωσης π. Ιωάννη Ξενιτίδη, τονίζοντας ότι δράσεις όπως αυτή τιμούν την ποντιακή παράδοση και μας γεμίζουν περηφάνια.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο κ. Τονικίδης ανακοίνωσε ότι στο σχεδιασμό και προγραμματισμό της παράταξής του συγκαταλέγεται και η δημιουργία ενός μεγαλοπρεπούς μνημείου για τον ποντιακό ελληνισμό. Απώτερος στόχος, η διαφύλαξη της προγονικής μας μνήμης και η ανάδειξη του Κιλκίς ως τόπου προσκυνήματος και πόλου έλξης όλων των Ποντίων από όλα τα μέρη του κόσμου.

Στη λαϊκή αγορά

Το Σάββατο 11 Μαΐου ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά του Κιλκίς, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με μικροπωλητές και παραγωγούς, όσο και με το αγοραστικό κοινό, για θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή της. Παράλληλα, στελέχη του συνδυασμού που τον συνόδευαν, διένειμαν ενημερωτικό υλικό (την εφημερίδα και το πρόγραμμα) του συνδυασμού.

Λίγες ημέρες πριν, ο επικεφαλής του Δήμου ΑΞΙΩΝ είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσης Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κιλκίς, με τους οποίους είχε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία.

Τα μέλη του Συλλόγου τον ενημέρωσαν για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν κατά την επαγγελματική τους δραστηριότητα, όπως είναι μεταξύ άλλων, η προβληματική χάραξη-οριοθέτηση των πάγκων και οι τριτοκοσμικές συνθήκες στις δημόσιες τουαλέτες, που καθιστούν αδύνατη τη χρήση τους, ενώ διαπιστώθηκε και ταύτιση απόψεων ως προς την ανάγκη βελτίωσης και εκσυγχρονισμού της λαϊκής τόσο σε χωροταξικό, όσο και σε επίπεδο υποδομών.

Δελτίο τύπου από Π. Τονικίδη

Σχολιάστε