My Twitter Feed

27 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίκαιρη ερώτηση για ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

1,7 εκατ. σε αγρότες του Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Ο Πιτσόρλας θα έλθει στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Για τη συνέντευξη τύπου της ΕΝΙΚ -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

ΕΝΙΚ: Βοηθήστε το Νοσοκομείο -

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος, 2019

Επένδυση κάνναβης σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος, 2019

Έκτακτη ανάγκη ένεκα καιρού -

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος, 2019

Αθωώσεις για τη ΚΔΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος, 2019

Οι δεξαμενές των απολύσεων

pame louketoΟργισμένος είναι ακόμα και ο Μητσοτάκης με τον Κυριάκο, για τις απολύσεις. Αφού τον διέγραψε ακόμα και από φίλο του στο φέισμπουκ

 

Του Λάκη Μπέλλου (efsyn.gr)

 

Είναι η φράση που ακούστηκε πιο πολύ το Σαββατοκύριακο στα κυβερνητικά κανάλια, δηλαδή όλα: «Η δεξαμενή των υπαλλήλων». Πιο ολοκληρωμένα: «Είναι μεγάλη η δεξαμενή των υπαλλήλων του Δημοσίου για απολύσεις…»

 

Αλλά δεν κάνουν λάθος. Σωστά το λένε. Γιατί έτσι βλέπει η κυβέρνηση τους ανθρώπους. Ριγμένους μέσα σε τεράστιες δεξαμενές, που στη μία είναι οι υπάλληλοι της τάδε ειδικότητας, στην άλλη της δείνα. Δεν έχουν πρόβλημα οι άνθρωποι. Βουτάνε τα βρομόχερά τους κι όποιον αρπάξουν. Οποιον πάρει ο χάρος και η κινητικότητα.

 

Σήμερα ήταν οι δημοτικοί υπάλληλοι και οι φύλακες των σχολείων. Αύριο, δεν ξέρουμε τι θα τραβήξουν από τις δεξαμενές. Ο,τι κάτσει! Οι άνθρωποι, είπαμε, είναι κίλερ. Ο Τζόνι Ντεπ στο γουέστερν που είδα δεν πιάνει μία μπροστά τους.

 

Υπήρχαν και δύο άλλες μεγάλες δεξαμενές. Αλλά στέρεψαν. Των μισθωτών και των συνταξιούχων.

 

Τόσες συναντήσεις ο Στουρνάρας με τους τροϊκανούς δεν γίνεται, ερωτευμένοι είναι. Ο Τόμσεν έκλεισε όλο το Κολωνάκι, όπως θα πληροφορηθήκατε, για να αγοράσει βερίκοκα. Στον Στουρνάρα ήθελε να τα χαρίσει.

 

Ο υπουργός, άψογος κι αυτός. Ιδιαίτερα προχθές όταν πήγε στην 689η συνάντηση φορώντας ένα φοβερό κάτασπρο κοστούμι. Σαν κρέμα ξυλάκι ήταν.

 

Εχει τρομάξει και ο Μητσοτάκης με τον Κυριάκο. Κάθε μέρα παράτασης που έπαιρνε, είχαμε 5.000 απολύσεις. Ο Κώστας Μητσοτάκης κατάφερε να τον αγιοποιήσουμε, αλλά με αυτά που κάνει ο Κυριάκος δεν θα αγιοποιηθεί ποτέ.

 

Η μοναδική σωστή κίνηση που έγινε, είναι για τους 2.500 φύλακες σχολείων που παίρνουν πόδι. Αυτή η κίνηση είναι συνδυαστική γιατί θα καταργηθούν και τα φανάρια έξω από τα σχολεία, οπότε δεν θα χρειάζονται να σταματούν τα αυτοκίνητα και θα τραβάνε ντουγρού.

 

Να ταξιδέψουμε αλλού για να ξεφύγουμε από τη μίζερη πραγματικότητα. Ειδησούλες από τις διακοπές Παπανδρέου στη Σέριφο:

 

– Ολη μέρα κάνει τζόκινγκ. Χθες πήγε τρέχοντας μέχρι τη Φολέγανδρο.

 

– Πολύ τυπικός όμως. Ζήτησε άδεια από τη Βουλή για να πάει στη Σέριφο.

 

– Τον βαρέθηκαν τελικά τόσες μέρες εκεί. Συνεννοήθηκαν όλοι οι καταστηματάρχες και του είπαν ότι τελείωσαν τα φρέσκα, τα έφαγε όλα και έχουν μόνο κατεψυγμένα. Σήμερα την κοπανάει.

 

Επειδή όμως οι δεξαμενές των απολυμένων θα φέρουν ανθρώπινα δράματα και ως γνωστόν έκλαψε η Τρέμη στον αέρα για ένα από αυτά, κυκλοφόρησε το πρόγραμμα κλάματος στο Μέγκα:

 

Δευτέρα: Τρέμη

 

Τρίτη: Πρετεντέρης

 

Τετάρτη: Τσίμας

 

Πέμπτη: Σπυράκη

 

Παρασκευή: Καμπουράκης – Οικονομέας

 

Σάββατο: Στραβελάκης

 

Κυριακή: Μανώλης Καψής

Σχολιάστε