My Twitter Feed

20 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ -

Σάββατο, 20 Μάιος, 2017

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Τι θέλει η επιχειρηματικότητα -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη αποχή των δικηγόροι -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

ΕΒΕ: Ημερίδα για εξαγωγές -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Οι βροντές Καμένου στην Αξιούπολη – Παραλειπόμενα

«Αν στις 18 καταφέρουμε να εκλέξουμε βουλευτή στο Κιλκίς, τότε στις 20 Ιουνίου θα `μαστε πάλι εδώ», υποσχέθηκε ο Πάνος Καμένος μιλώντας χθες στα εγκαίνια των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αξιούπολη. Και βέβαια, αυτή που χαμογέλασε περισσότερο απ` τους τρεις παρόντες στη τελετή υποψήφιους βουλευτές του νομού μας, ήταν η Άννα Μαρία Γιάντση, η οποία είναι η επικεφαλής της λίστας του κόμματος στο νομό μας, αφού στις εκλογές της 6ης Μαίου ήταν πρώτη (και με διαφορά).

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του μετά το τελετουργικό των εγκαινίων, ο κ. Καμένος επετέθη με σφοδρότητα εναντίον των Αντ. Σαμαρά – Ευ. Βενιζέλου, για τους οποίους τόνισε ότι δεν δικαιούνται να συμμετέχουν σε μια εθνική – οικουμενική κυβέρνηση, που προτείνουν οι Ανεξ. Έλληνες.

«Οι Έλληνες δεν τρομοκρατούμαστε απ` τους πολιτικούς – υπαλλήλους του κ. Σόρος, δηλαδή του χαρτοπαίκτη της παγκόσμιας οικονομίας, που διέλυσε ολόκληρες χώρες, και που ως Σκοπιανός βοηθάει τους γυφτοσκοπιανούς της Αυστραλίας», είπε ο κ. Καμένος.

Για την επομένη των εκλογών τόνισε ότι η Ελλάδα θα κυβερνηθεί χωρίς δοσίλογους, κι έθεσε ως προϋπόθεση για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης την κατάργηση του μνημονίου. ¨Θα ενωθούμε διώχνοντας την τρόικα και τα μνημόνια. Δεν θα επιτρέψουμε να καταληστευτεί η Ελλάδα. Δεν θ` αφήσουμε άλλον νέο να φύγει, τα παιδιά μας θα ζήσουν στην ελεύθερη ελληνική γη», υπογράμμισε.

Απαντώντας σ` ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο πρόεδρος των Ανεξ. Ελλήνων τόνισε ότι καταρρίφθηκε ο μύθος ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις αν κοπεί η χρηματοδότηση απ` τους δανειστές της χώρας. «Τα έσοδα για μισθούς και συντάξεις αρκούν, απ` αυτά που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Η 6η δόση του πρώτου δανείου των 110 δις δεν δόθηκε ακόμα, αλλά οι μισθοί πληρώνονται», είπε. Κι όσο για το ενδεχόμενο να φύγει η χώρα απ` το ευρώ, ήταν κατηγορηματικός: «Οι μόνοι που υποστηρίζουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο είναι οι Σαμαράς – Βενιζέλος», είπε.

Παραλειπόμενα

* Ο μόνος «επίσημος» που παραβρέθηκε στα εγκαίνια ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημ. Συμβούλιο Παιονίας, Χρήστος Δραγανίδης. Οι Θ. Λαπόρδας κι Αθ. Λιάρτση φααίνεται πως απαξίωσαν να κάνουν μια θεσμική παρουσία απέναντι στον αρχηγό ενός κόμματος, του τέταρτου σ` εκλογική δύναμη.

* «Εν αναμονή τσάρο της Οικονομίας» αποκάλεσε ο Π. Καμένος τον κ. Μυταράκη, για τον οποίο υπενθύμισε ότι είναι κουμπάρος του Αντ. Σαμαρά.

* «Να είστε πάντα ευτυχισμένος», ευχήθηκε ο συνάδελφος Γ. Παπαγεωργόπουλος στον κ. Καμένο. Ο λόγος; Ο πρόεδρος των Ανεξ. Ελλήνων είχε την επέτειο του γάμου του!

* Ελλείψει ψάλτου, τον ρόλο αυτόν στο τελετουργικό των εγκαινίων διεκπεραίωσε μ` εξαιρετική επιτυχία ο κ. Καμένος, συνοδεύοντας τον πατέρα Ιγνάτιο! Είναι καλός ψάλτης ο κ. Καμένος, και το `χει αποδίξει και στη Βουλή!

* «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θυμίζουν την μεταπολιτευτική ΕΔΗΚ του Ιω. Ζίγδη. Όπως εξαφανίστηκε εκείνη, έτσι εξαφανίζονται και τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα», είπε μεταξύ άλλων «φαρμακερών» ο κ. Καμένος.

Σχολιάστε