My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικούς χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ πιτσιρικάδες του μπάσκετ

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε την δεύτερη χρονιά  της λειτουργιάς της η ακαδημία μπάσκετ η όποια έχει αγωνιστική έδρα το κλειστό του Καμπάνη αλλά απευθύνεται σε όλα τα χώρια του πρώην δήμου Γαλλικού.

Την Κυριακή 10/6 έγινε μια υπεροχή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας γονείς συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος. Το κλειστό γέμισε με παρά πολύ κόσμο με αποκορύφωμα το τέλος της εκδήλωσης η  οποία μεταφέρθηκε  στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου όπου ο κόσμος έφαγε χόρεψε και ήπιε έως αργά εντελώς δωρεάν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν αγώνα επίδειξης ανάμεσα στου γονείς και στα παιδιά ,το αποτέλεσμα του οποίου θα παραμείνει κρυφό.

Έπειτα συνεχίστηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια χωρισμένα τα παιδιά σε 5 ηλικιακά τμήματα. Οι νικητές πήραν επαίνους. Όμως και τα 52 παιδία της ακαδημίας στο τέλος πήραν μετάλλιο  και δίπλωμα συμμετοχής στην ακαδημία.

Αποτελέσματα

ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 96-99 Jump Shoot σε 1 λεπτό

  1. Λαζαρίδης Κώστας Παντελεήμων
  2. Μεταξάς Νίκος Γαλλικός
  3. Βέττης Θανάσης Παντελεήμων

 

ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 00-02 Jump Shoot σε 1 λεπτό

  1. Πεκώβ Γιώργος Καμπάνη
  2. Γεωργιάδης Δημήτρης Καμπάνη
  3. Τοπαλίδης Μιχαήλ Καμπάνη

 

ΑΓΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 03 Jump Shoot σε 1 λεπτό

1.Μπάμπος Βασίλης Γαλλικός

2.Σοιλεμεζιδης Νίκος Γαλλικός

3.Δεβλέτογλου Ιάκωβος Παντελεήμων

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΜΗΜΑ 98-02 Jump Shoot σε 1 λεπτό

  1. Σαββίδου Αγγελική Γαλλικός
  2. Δεληδημητρίου Χριστίνα Παντελεήμων
  3. Κιζήλη Βασιλική Γαλλικός

 

ΜΕΙΚΤΟ ΤΜΗΜΑ 04-06 5 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ

1.Παρασκευοπούλου Στέλλα Γαλλικός

2.Μαλάτος Κώστας Γαλλικός

3.Πανταζίδης Θεόδωρος Ν.Σάντα

Η εκδήλωση περιελάμβανε και μία έκπληξη όλα τα παιδιά είχαν πραγματοποιήσει εδώ  και καιρό  να κάνουν μια έκπληξη τούρτα γενεθλίων στον προπονητή τους και Κ.Φ. Αγωγής Λαδά Κώστα.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Κιλκίς και διαιτητής Β εθνικής Ελευθεριάδης Πλούταρχος μαζί με ένα μέλος του συμβουλίου. Ο κ .Ελευθεριάδης έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη του τρέφει για τα παιδία δήλωσε ότι η ακαδημίες είναι το μόνο υγειές κομμάτι και είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνει το μπάσκετ ζωντανό σε αυτήν την δύσκολη εποχή, βλέποντας ο ίδιος πολλές ομάδες μεγάλων κατηγοριών να διαλύονται. Επίσης υποσχέθηκε από Σεπτέμβρη να κάνει κάποιες διαλέξεις για τους κανονισμούς του μπάσκετ στα παιδία τους γονείς αλλά και τους φίλους της περιοχής σε ένα έδαφος άγονο προς την Καλαθόσφαιρα.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλογιάννης Κώστας έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε  ,ζήτησε την βοήθεια και άλλων γονέων και να πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και εκδρομές. Ευχαρίστησε τον κύριο Σαββίδη Αλέξανδρο και την εταιρία τροφό94 για την πρόσφορα των κρεάτων και το Ψητοπωλείο  μπιτεν φατεν για την προσφορά των αναψυκτικών. Επίσης τον κύριο Τιμοθείδη Τάσο για την χορηγία στην ακαδημία ,και τους κύριους Μαλάτο Γιώργο, Δαγκλίαρη Χρήστο, Παρασκευόπουλο Χρήστο, Ελευθεριάδη Λευτέρη για τον χρόνο που αφιέρωσαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Σχολιάστε