My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι Αργοναύτες στα Παρχάρια

pontiakaΗ Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με χορευτικό συγκρότημα στα 7α «Παρχάρια» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στις παιδικές εγκαταστάσεις της Φύσκας.

Φτάσαμε στην εκπληκτική αυτή τοποθεσία συνοδευόμενοι από τη χαρά των παιδιών που θα έπαιρναν μέρος στην παράσταση. Ο ενθουσιασμός και η χαρά όμως περιορίστηκαν μόλις διαπιστώσαμε την αποχή των περισσοτέρων τοπικών συλλόγων. Παρ’ όλα αυτά περιηγηθήκαμε στο χώρο, επισκεφτήκαμε την έκθεση παλαιών εκκλησιαστικών εικόνων, γευτήκαμε την παραδοσιακή ποντιακή κουζίνα, συμμετείχαμε στις δραστηριότητες για τα παιδιά, θαυμάσαμε το εργαστήρι ζωγραφικής και πηλού του Πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Γερακαριού και παρακολουθήσαμε την ενοριακή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας και το ποντιακό θέατρο του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Σ.Σ. Μουριών «Το Μπέλλες».

Αναχωρήσαμε σκεπτόμενοι ότι όλος αυτός ο μεγάλος χώρος και σε έκταση αλλά και σε σημασία, ήταν κρίμα που φάνταζε άδειος. Τόσο η απουσία αρκετών συμπολιτών μας όσο και η έλλειψη στόχου δημιουργίας μιας εκδήλωσης όπως θα της άρμοζε θα πρέπει να μας ανησυχήσει όλους. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα πρέπει να λαμβάνουν τη διάσταση που τις αξίζει όσο κι αν η οικονομική κρίση μας έχει «χτυπήσει».

Εμείς στηρίζουμε το θεσμό, είμαστε υπέρ σε ότι αναδεικνύει, σέβεται το παρελθόν και απαιτεί από το μέλλον. Ευελπιστούμε ότι η απουσία των περισσοτέρων θα προβληματίσει και ότι ο θεσμός θα αναβαθμιστεί.

Σχολιάστε