My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Οι “Αθλιοι” του Κιλκίς

floridis_panagΤου Παναγιώτη Φλωρίδη (ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)

—————————————————————————————————————————————————————————————Η Αστυνομία του νομού πριν λίγες μέρες κατέγραψε στο ενεργητικό της μια τεράστια επιτυχία, με διαστάσεις που ξεπερνούν τα όρια του νομού και της χώρας.

Αξιοποιώντας μια πληροφορία αλλοδαπού και με επίμονες έρευνες, έφθασαν μέχρι τον πυρήνα μιας διεθνούς σπείρας παραχαρακτών. Τα δολάρια ήταν αμέτρητα και διεσπαρμένα σε όλη την Ευρώπη. Το «εργαστήριο» παραχάραξης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης παρήγε πλαστό χρήμα «υψηλής πιστότητας» ικανό να ανατρέψει(!) νομισματικές ισορροπίες, όπως απεφάνθη ενθουσιασμένος “αναλυτής” για τη μεγάλη επιτυχία. Η πρεσβεία των ΗΠΑ έσπευσε να συγχαρεί την Αστυνομία μας για την τεράστια επιτυχία της.

Και όλα επιτεύχθηκαν με ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή και με ανθρώπινο δυναμικό που συνεχώς αναδιατάσσεται λόγω των αποσπάσεων σε Εβρο, Κομοτηνή, Δράμα κλπ.

***

Αυτή είναι η είδηση που μας κάνει υπερήφανους για τα (πραγματικά) δικά μας παιδιά και μας χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας.

Στον αντίποδα, υπάρχει ο 13χρονος που λήστεψε το εμπορικό κατάστημα. Ο ανήλικος δεν το έκανε από χόμπυ. Είναι ο πολίτης που εκκολάπτεται για αύριο μέσα σε συνθήκες τραγικές του σήμερα. Ο μικρός «Γαβριάς» δεν έρχεται απ’ τους «Αθλιους» του Ουγκω. Ανήκει στους «Αθλιους» του Κιλκίς και όλης της χώρας. Μιας χώρας που οδεύει προς την άβυσσο την ώρα που οι ηγέτες της άδουν χαρούμενα για το φως που βλέπουν στο βάθος του τούνελ.

Δεν αντιλαμβάνονται, ή δεν παραδέχονται δημοσίως, ότι το φως στο βάθος μπορεί να είναι το τραίνο του ολέθρου που έρχεται κατά πάνω μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Σχολιάστε