My Twitter Feed

15 Ιανουάριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παρουσίαση βιβλίου του Γ. Πολυχρονίδη -

Τετάρτη, 15 Ιανουάριος, 2020

Συνάντηση για ΚΚΣ και στη Παιονία -

Τρίτη, 14 Ιανουάριος, 2020

Για την ανάπτυξη της Αξιούπολης -

Τρίτη, 14 Ιανουάριος, 2020

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για Μουριές -

Τρίτη, 14 Ιανουάριος, 2020

Συνεργασία για τα προβλήματα -

Τρίτη, 14 Ιανουάριος, 2020

Ψηλά το Κιλκίς στη φοροδιαφυγή! -

Τρίτη, 14 Ιανουάριος, 2020

«Δεν στηρίζουμε δεξιό πρόεδρο» -

Κυριακή, 12 Ιανουάριος, 2020

Συσσίτια και στον Αγ. Δημήτριο -

Κυριακή, 12 Ιανουάριος, 2020

Οι έφεδροι τίμησαν το ΛΕ Κιλκίς

*Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΛΕΚ.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς τίμησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος του ΛΕΚ κ. Δάφνη Νιάκα, η οποία χαρακτήρισε εξόχως τιμητική τη βράβευση από τον Σύνδεσμο Εφέδρων. Η σημαντική αυτή διάκριση, όπως συνέχισε, έρχεται να προστεθεί στις ουκ ολίγες που έχει λάβει όλα τα προηγούμενα χρόνια το ΛΕΚ, τόσο εντός Ελλάδας (π.χ. Βραβείο  «εις μνήμην Κωνσταντίνου Γ. Σκούρα» από την Ακαδημία Αθηνών), όσο και εκτός (π.χ. A’ βραβείο ποικιλίας χορών στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Szurk της Πολωνίας).

Αναφερόμενος στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Παπανικολάου το χαρακτήρισε κιβωτό πολιτισμού, ενώ για το ρόλο του ως θεματοφύλακα της παράδοσης μίλησαν κατά το χαιρετισμό τους, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς, οι βουλευτές ν. Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου και Γ. Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Α. Βεργίδης και οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας Δ. Κυριακίδης και Κ. Σιωνίδης αντίστοιχα.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν με την εμφάνισή τους, χορευτές από το Εφηβικό Τμήμα του ΛΕΚ.

Πέρα από το ΛΕΚ, οι τιμώμενοι της ημέρας ήταν ο 18χρονος αθλητής Αλέξανδρος Αλερού και ο πρ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης.

Απόλυτα επιτυχής ο ετήσιος χορός του ΛΕΚ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Η προσέλευση των φίλων και μελών του ΛΕΚ στο «Κτήμα των Ευχών» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ και το κέφι υπήρξε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο μεγάλο γλέντι που στήθηκε, συνέβαλαν καθοριστικά τα Χάλκινα της Γουμένισσας (Γρηγόρης Δίγκας – κλαρίνο, Χρήστος Ασαρτζής – τρομπέτα, Δημήτρης Ασαρτζής – κρουστά) και οι μουσικοί Φόρης Απατσίδης – λύρα, τραγούδι, Μιχάλης Κετικίδης – πλήκτρα, Δημήτρης Οταπασίδης – νταούλι και Στέλιος Ματακάκης – γκάιντα.

Η βραδιά τα είχε όλα: διασκέδαση, ποιοτική παραδοσιακή μουσική, καλό φαγητό και παρέα και φυσικά χορό μέχρι πρωίας!

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γ. Γεωργαντάς, οι βουλευτές του ν. Κιλκίς κ. Ε. Αγαθοπούλου και κ. Γ. Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Α. Βεργίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δ. Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Π. Θωμαΐδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Θ. Κοσμίδης, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κιλκίς κ. Αθ. Καριοφύλλης, ο Γεν. Γραμματέας Δ. Κιλκίς κ. Ν. Ιντζέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Αγαθόπουλος, Λ. Αναστασιάδου, Δ. Δημητρίου, Σ. Καζαντζίδης, Δ. Τσαντάκης, Κ. Πάκα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δ. Παιονίας κ. Γ. Καρβουνιάρη, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ. Κ. Φραγγίδου, ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπ/κων Κιλκίς κ. Κ. Ραμπίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Β. Παναγιωτίδης, και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Το ΛΕΚ για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ο χορός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια:

-Όλους τους φίλους και τα μέλη που ανταποκρίθηκαν με την παρουσία τους στο κάλεσμα του ΛΕΚ.

-Τους χορευτές που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

-Τους συλλόγους: «Άγιος Τρύφων» Κιλκίς, Αργοναύτες, Αρκάδι, Αρμονία, Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη, Αστέρα Μ. Βρύσης,  «Διογένης ο Συνωπεύς» Γουμένισσας, Ανατολική Ρωμυλία Αιγινίου Πιερίας,  που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο μεγάλο γλέντι του ΛΕΚ.

 -Όλα τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς.

Σχολιάστε