My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκινά η Real Tobacco σε Κιλκίς

Τη γνωστοποίηση της έναρξης λειτουργίας της επιχείρησης “Real Tobacco SA” στο νομό Κιλκίς, έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση κοπής πίτας του φορέα, την περασμένη Κυριακή.

Αναφερόμενος στο έργο του Επιμελητηρίου “που κατάφερε μέσα στα χρόνια τις κρίσης να φέρει επενδύσεις στον τόπο, οι οποίες συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας”, ο κ. Τονικίδης στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, υπογράμμισε ότι η εταιρεία που θα λειτουργεί στη περιοχή Ν. Σάντας, το στίγμα της οποίας κατέθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ian Vava, πρόκειται να δώσει εργασία σε εκατοντάδες άνεργους συμπολίτες μας.

Καυτηριάζοντας “την εσφαλμένη αντίληψη της πολιτείας να αντιμετωπίζει τους επιχειρηματίες εχθρικά”, ο π΄ροεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι “τη νέα διοίκηση διαπνέει πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου”

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Βασίλειος Σεργιαννίδης” μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, συστράτευσης και συνεργασίας για την οικονομική πρόοδο του τόπου, παραβρέθηκε η Αναπληρώτρια Γ. Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Κυριακή Τεκτονίδου, η οποία συνεχάρη τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για το έργο της και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων “τώρα που ο στόχος της εξόδου από την κρίση είναι πλέον ορατός”.

Η κα. Τεκτονίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, “οι οποίες συμβάλουν με καθοριστικό τρόπο στην αντιμετώπιση της ανεργίας”.

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης, ο βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μ. Ζορπίδης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Η. Χατζηχριστοδούλου, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Αμανατίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Στην κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Επιφάνειος, τυχεροί ήταν η Ευδοξία Δημητριάδου και ο Αντρέας Δαμακούδης, αμφότεροι μέλη του Επιμελητηρίου.

Σχολιάστε