My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκινά η ΝΔ στο Κιλκίς με τους ίδιους υποψήφιους

Ξεκινά την νέα προεκλογική της εκστρατεία στο νομό μας, η ΝΔ, μετά την χθεσινή σύσκεψη του προεδρείου της ΝΟΔΕ Κιλκίς με τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας. Παρόντες ήταν και οι πέντε υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές, μεταξύ των οποίων βέβαια κι ο εκλεγείς, Γ. Γεωργαντάς.

Στην εν λόγω σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα το πρόγραμμα επισκέψεων των υποψήφιων βουλευτών στο νομό. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 30 Μαίου το πρωί, κλιμάκιο αποτελούμενο από όλους τους υποψηφίους βουλευτές και κομματικά στελέχη, θα επισκεφτεί την Αξιούπολη. Κατά την περιοδεία θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας, Θανάση Λαπόρδα, και το προεδρείο της ΕΑΣ Αξιούπολης.

Όσον αφορά τον νέο συνδυασμό, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο ίδιος μ` αυτόν των προηγούμενων εκλογών και με βάση τη σειρά σταυροδοσίας. Δηλαδή, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θ` αναγράφονται με τη σειρά τα εξής ονόματα: Γιώργος Γεωργαντάς, Σάββας Τσιτουρίδης, Θεόδωρος Πασσαλίδης, Ελισσάβετ Δημητριάδου και Δημήτριος Αιδινίδης.

Όλα αυτά εφ` όσον βέβαια δεν υπάρξει αλλαγή της “τελευταίας στιγμής”, που θα σχετίζεται με την περίπτωση του Κώστα Κιλτίδη. Πάντως από πλευράς ΝΟΔΕ τονίζεται, ανεπίσημα βεβαίως, ότι θέμα συμμετοχής Κιλτίδη δεν τέθηκε ποτέ, ανεξάρτητα αν ο ίδιος ο πρώην βουλευτής το επιθυμεί.

Σχολιάστε