My Twitter Feed

28 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Να σπάσει ο δήμος στα τρία» -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Οι υποψήφιοι του Τζιτζικώστα -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Η ομιλία Βορίδη στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019

Ημερίδα με Π. Γκαρσία και Μ. Σνάουτσνερ -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

ΝΟΔΕ: Καταλυτικός ο Αυγενάκης -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ» -

Τετάρτη, 27 Μάρτιος, 2019

«Έθεσε εαυτόν» εκτός ΝΟΔΕ -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

ΕΒΕ: Ρήγμα στη μειοψηφία! -

Τρίτη, 26 Μάρτιος, 2019

Ξεκίνησε η Σχολή του Κιλκισιακού

paidiko-podosfairoΗ Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας, πολλά καινούρια παιδιά ήρθαν να πραγματοποιήσουν εγγραφή, και αυτό δείχνει τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο 6948 054 439.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε απ` την ομάδα αναφέρονται και τα εξής:

«Η τέταρτη χρονιά λειτουργίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, ξεκίνησε και επίσημα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, με τη πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς.

Κάθε χρόνο μπαίνει και από ένα μικρό λιθαράκι. Πέρσι καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 200 παιδιών στα τμήματά μας. Όταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρνεις να φτάσεις σε τέτοια νούμερα, δείχνει το πόσο οργανωμένος είσαι, και πόσο σωστή και επαγγελματική δουλειά κάνεις. Αυτό φαίνεται βέβαια και από το γεγονός πως το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών μας συνεχίζει από τη πρώτη μέρα λειτουργίας μας έως και σήμερα.

sxoli-kilkisiakouΕίναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες ημέρες τα τηλέφωνα των παραγόντων της ομάδας χτυπούν συνεχώς και εγγράφονται καθημερινά πολλά καινούρια μέλη, που προέρχονται είτε από άλλες ακαδημίες, είτε θα ασχοληθούν για πρώτη φορά με το ποδόσφαιρο.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά γιατί στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού παρέχονται τα πάντα. Τα παιδιά μας προπονούνται σε ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων με φυσικό χορτάρι, χωρίς κίνδυνο για τραυματισμούς, στο οποίο το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Επίσης κάθε χρόνο ανανεώνουμε την υλικοτεχνική υποδομή, δίνοντας στα παιδιά ό,τι καλύτερο.

Τα μέλη μας προπονούνται σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους και στις διαστάσεις που έχει ορίσει η ΕΠΟ για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Επιπλέον πραγματοποιούμαι συνεχώς ταξίδια για παιχνίδια, καθώς θέλουμε τα παιδιά να αποκτούν εμπειρίες και παραστάσεις εικόνων και από άλλες πόλεις, και δε τα περιορίζουμε στα όρια της πόλης μας.

Εμείς στον Κιλκισιακό δε βλέπουμε γονείς και παιδιά ως εμπόρευμα. Για αυτό άλλωστε σε κάθε νέο μέλος δίδεται ΔΩΡΕΑΝ στολή αγώνα και τσάντα αποστολής, ενώ η μηνιαία συνδρομή είναι η ελάχιστη.

Σκοπός μας είναι να φέρουμε κοντά στον Κιλκισιακό και στο ποδόσφαιρο τη νεολαία του Νομού Κιλκίς, και κάποια στιγμή να καμαρώσουμε κάποια από αυτά τα παιδιά σε μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Και είμαστε σίγουροι πως βάσει του ενιαίου προγράμματος προπονήσεων που ακολουθούμε, θα τα καταφέρουμε!

Ο Αθλητισμός για εμάς στον Κιλκισιακό δεν είναι μόδα, είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!»

Σχολιάστε