My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ξεκίνησε η δωρεάν επιμόρφωση

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου άπλωσε τα εκπαιδευτικά του πανιά και στην πόλη μας όπου σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς υλοποιεί δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα στις θεματικές ενότητες της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της προπονητικής ζωής.

Ενεργό ενδιαφέρον για τη δωρεάν επιμορφωτική δράση εκδήλωσαν περισσότεροι από εκατόν πενήντα πολίτες του Δήμου Κιλκίς που έδωσαν το παρόν τους την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο στην εναρκτήρια διάλεξη του προγράμματος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ο οποίος στάθηκε στη σημασία της εκπαιδευτικής σύμπραξης του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και του Δήμου επισημαίνοντας ότι αποτελεί γέφυρα για τη διάχυση της γνώσης και την απόκτηση νέων εφοδίων, εκπαιδευτικών και ερευνητικών, στους πολίτες. Τόνισε ότι η επιστημονική συμβολή και το κύρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση στο εγχείρημα της εκπαιδευτικής επιμόρφωσης ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προ τον επιστημονικά υπεύθυνο του προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ευστράτιο Παπάνη.

Η συντονίστρια του εν λόγω προγράμματος για το Κιλκίς Ελευθερία Σπανού, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς, καλωσόρισε τους επιμορφούμενους και την πρώτη εισηγήτρια Ανδρομάχη Μπούνα δρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η εισηγήτρια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των επιμορφούμενων με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων στην πρώτη διάλεξη, από μια σειρά εννέα μηνιαίων συναντήσεων με θέμα ”Κατασκευάζοντας έμφυλες ταυτότητες στην οικογένεια και το σχολείο”.

Οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα ημέρα Κυριακή και ώρες 16:00 – 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου 2018 με θέμα «Προπονητική Ζωής: Θεωρητικές προσεγγίσεις μέθοδοι και τακτικές» με εισηγητή τον δρ. Μιχάλη Τσάκαλο Σχολικό Σύμβουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις επόμενες Θεματικές Ενότητες:

25 Νοεμβρίου: Προπονητική Ζωής: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές

16 Δεκεμβρίου:Γνωστική – Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική: θεωρητικές προσεγγίσεις μέθοδοι και τεχνικές

20 Ιανουαρίου: Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής: Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές.

17 Φεβρουαρίου: Διαχείριση και αντιμετώπιση άγχους

17 Μαρτίου: Εισαγωγή στην παιδοψυχολογία

14 Απριλίου: Εισαγωγή στο ΝLP– Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

26 Μαΐου: Διαταραχές προσωπικότητας και συναισθήματος.

23 Ιουνίου: Τεχνικές και πορεία συμβουλευτικών συνεδρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν επιμορφωτική δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιείται σε πενήντα πέντε πόλεις της χώρας με τη συμμετοχή 10.000 πολιτών.

Σχολιάστε