My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Ξανά σχολεία με μέτρα σχολαστικά!

Ξανανοίγουν αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, με το Δήμο Κιλκίς να λαμβάνει μέσα ατομικής προστασίας για επιστροφή των νηπίων και μαθητών σε καθαρές αίθουσες και περιποιημένο περιβάλλοντα χώρο.

Η Δημοτική Αρχή, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τα Νομικά Πρόσωπα του Οργανισμού Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών και της ΚΔΕΚ μερίμνησαν για την καθαριότητα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις των σχολείων και για την έγκαιρη διανομή υγειονομικού υλικού.

Οι σχολικές καθαρίστριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που ήταν επιφορτισμένες με το έργο της καθαριότητας σε γυμνάσια και λύκεια όλο το προηγούμενο διάστημα, επέστρεψαν στις τάξεις και φρόντισαν για την απολύμανση και την καθαριότητά τους, συνεργεία περιποιήθηκαν το πράσινο και τα σχολικά κηπάρια, ενώ σε όλα τα σχολεία διατέθηκαν αντισηπτικά υγρά, γάντια, μάσκες και θερμόμετρα.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε σχολικούς χώρους της πόλης (1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, βρεφονηπιακό σταθμό ‘’Τσαφ -τσουφ’’ και ΚΔΑΠ –ΜΕΑ της ΚΔΕΚ) και επιθεώρησε την εφαρμογή των μέτρων διαμόρφωσης των αιθουσών διδασκαλίας, των αποστάσεων ασφαλείας, των εργασιών καθαριότητας και υγιεινής.

Σχολιάστε