My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ν. Αγιονέρι: Με 3Χ3 στην κορυφή!

Το 3×3 έκανε ο εκπληκτικός Εθνικός Αγιονερίου, επικρατώντας χθες Κυριακή με 1-0 του Έβρου Σουφλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

ethnikos-agioneriou-001Έτσι η εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου φιγουράρει στην κορυφή του 1ου Ομίλου με την απόλυτη συγκομιδή βαθμών, όπως και ο Νέστος Χρυσούπολης (ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει δώσει δύο ματς).

Στο χθεσινό ματς ο Εθνικός βρήκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον πολύπειρο Νέστωρα Στεφανίδη, ο οποίος όπως και στη Δράμα την προηγούμενη αγωνιστική χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο αγώνας διεξήχθηκε μέσα σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, μετά την μεγάλη βροχόπτωση που έπεσε από τα ξημερώματα της Κυριακής. Μέτριο και μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι Κιλκισιώτες μπήκαν πιο αποφασιστικοί πετυχαίνοντας και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γ. Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μενιγκάλι, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καλαϊτζίδης (46’ Παλιάτσος, 90’ Γιώτας), Υψηλός, Στεφανίδης Στ. (80’ Μητσιός), Στεφανίδης Ν., Καρασίμος, Δρόσος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπ. Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Χιζανασβίλι (75’ Εφραιμίδης), Κάρεν (80’ Αλεξίου), Δραγανίδης, Λίτσκας, Εμρέ (85’ Μερτίκας), Ζιγκερίδης.

Διαιτητές: Γκαραγκάνης, Βρούζος και Ζέρβας (Πιερίας).

Διαβάστε το δελτίο τύπου για τον αγώνα, απ` τον Εθνικό:

Φθινοπωρινή επέλαση για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις μεγάλες
εθνικές κατηγορίες ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ο οποίος νίκησε με 1 – 0 την ομάδα του Εβρου Σουφλίου την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον φύλακα – άγγελο του  Νέστορα Στεφανίδη να επιτυγχάνει γκολ για χάϊ λάϊτ αθλητικής εκπομπής και να στέλνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Γ΄ Εθνικής την ομάδα του.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TOY ΑΓΩΝΑ

Η νωθρή εμφάνιση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου η οποία ΄΄κόστισε΄΄ στον Εθνικό ένα ημίχρονο το οποίο σπατάλησε χωρίς λόγο και η αφύπνιση του δευτέρου μέρους από το πρώτο κιόλας λεπτό γεγονός που έδωσε τελικά το τρίποντο και την πρωτοπορία όπως εξελίχθηκε η 3η αγωνιστική ημέρα στην βαθμολογική κατάταξη.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη μπήκαν στο γήπεδο έχοντας ακόμη το μυαλό τους ως φάνηκε στην περασμένη Κυριακή και στο ευχάριστο ταξίδι της Δράμας όπου η ομάδα του Εθνικού σημείωσε μια εκ των μεγαλύτερων νικών του με 1 – 0 επί της ιστορικής Δόξας.

΄΄Πετώντας΄΄ ουσιαστικά σαρανταπέντε λεπτά οι ποδοσφαιριστές του κιλκισιώτικου συγκροτήματος σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και βάζοντας σε σκέψη έστω και προσωρινά τους φιλάθλους (περί τους 300 – 350) που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο του Κιλκίς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του ακριτικού Εβρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και χωρίς ευτυχώς για τους γηπεδούχους να έχουν κάτι καλό στην τελική τους προσπάθεια κράτησαν και αντιμετώπισαν τον Εθνικό ως ίσο προς ίσο.

Οι παίκτες του Σουφλίου με την προσοχή τους επικεντρωμένη στο κέντρο και την άμυνα έκαναν μια καλή εμφάνιση φτάνοντας με αντεπιθέσεις κάποιες φορές στην αντίπαλη περιοχή χωρίς ασφαλώς να δημιουργούν κάτι το επικίνδυνο στα καρέ του Γουναρίδη.

Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 0 – 0 και οι παίκτες οδηγούνται στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να είναι ΄΄συννεφιασμένοι΄΄ ταιριάζοντας απολύτως με τον ΄΄μουντό΄΄ ουρανό (κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης).

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μια διαφοροποίηση στην αρχική της σύνθεση για την ομάδα του Κιλκίς (αλλαγή Καλαϊτζίδη και είσοδο στην ενδεκάδα του Π.Παλιάτσιου) και με τις οδηγίες του προπονητή τους για αφύπνιση ο Εθνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έτοιμος να φέρει το παιχνίδι στο μέρος του.

Πράγματι από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι γηπεδούχοι με εμφανή ανανεωμένη εικόνα και τρεξίματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν στα χέρια τους την αναμέτρηση.

Με αρχή, μέση και τέλος και με επιθετική διάθεση άφησαν στα αποδυτήρια την προβληματική εμφάνιση του πρώτου μέρους και πήραν την πρωτοβουλία πιέζοντας πλέον τον Εβρο Σουφλίου δείχνοντας εξαρχής ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα.

Πατώντας περιοχή (48΄, 50΄, 53΄) αλλά μη προσέχοντας την λεπτομέρεια άρχισαν ωστόσο να ανησυχούν τον τερματοφύλακα του Σουφλίου Θυμιανίδη στέλνοντας του τα πρώτα σημάδια.

΄΄Ανεβάζοντας΄΄ απόδοση λίγο λίγο και με την στήριξη της κερκίδας οι παίκτες του Εθνικού είχαν ξεχάσει το μεγάλο διπλό της Δράμας και μπήκαν για τα καλά στον αγώνα ζητώντας πλέον επιτακτικά το γκολ που θα τους απελευθέρωνε και θα ΄΄έλυνε΄΄ τα βαριά πόδια τους.

Η επίτευξη του τέρματος : Ο Δρόσος που όπως επτά ημέρες πριν στη Δράμα σέρβιρε την πάσα για την επίτευξη του νικητήριου τέρματος στον Ν. Στεφανίδη πήρε και πάλι το … ΄΄όπλο΄΄ του.

Με μια ιδανική ενέργεια (60ο λεπτό) από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο Εθνικός πλαγιοκοπεί την άμυνα του Εβρου Σουφλίου και βλέποντας τον ΄΄συνήθη ύποπτο΄΄ Νέστορα (Στεφανίδη) να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην ΄΄καρδιά΄΄της βγάζει τη σέντρα και με γυριστό σουτ ο Επταλοφιώτης σέντερ φορ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.

Με ένα γκολ χάρμα οφθαλμών που οι αθλητικές εκπομπές δανείζονται για την έναρξη τους ο Νέστορας Στεφανίδης αποδεικνύει πόσο δεινός σκόρερ είναι γεγονός που τον καθιέρωσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας.

Ο Εθνικός από εκεί και μετά απελευθερώνεται και όλα κυλούν όπως πρέπει και ένα λεπτό αργότερα ο Παλιάτσιος με σουτ έξω από την περιοχή ανησυχεί για τα καλά και πάλι τον φιλοξενούμενο τερματοφύλακα καθώς η μπάλα ΄΄γλείφει΄΄ το δοκάρι και περνά ελάχιστα χιλιοστά άουτ.

Η μηχανή έχει πάρει μπρος και οι γηπεδούχοι μονοπωλούν την εξέλιξη του αγώνα αλλά με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλο τέρμα όμως η βιασύνη και η έλλειψη ΄΄καθαρού΄΄ μυαλού στην τελική προσπάθεια δεν οδηγεί πουθενά.

Με αυτά και με αυτά το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και ο διαιτητής Γκαραγκάνης από την Πιερία με δίλεπτο χρόνο καθυστερήσεων σφυρίζει για τελευταία φορά για τον αγώνα αυτό και ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου παίρνει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πατάει για τα καλά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με το βλέμμα του στο ντέρμπυ της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική (Τετάρτη διεξάγεται η 4η αγωνιστική στην οποία ο Εθνικός έχει ρεπό).

  • Την ερχόμενη Τετάρτη ο Εθνικός έχει ρεπό, ενώ την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο:

  • Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-3
  • Καβάλα – ΑΡΗΣ 1-2
  • Εορδαϊκός – Εθνικός Γαζώρου 1-1
  • Καμπανιακός – Κοζάνη 3-0
  • Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου 1-0
  • Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων 1926 1-0
  • Λαγκαδά ΑΠΕ – Δόξα Δράμας 1-2
  • Θύελλα Φιλώτα – Νέστος Χρυσούπολης 0-2
  • Ρεπό: Ηρακλής Αμπελοκήπων

Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Εθνικός Ν. Αγιονερίου 5-1             9  
2. Νέστος Χρυσούπολης 6-2 9  
3. Εορδαϊκός 5-1              7  
4. Άρης Θεσσαλονίκης 4-1              6  
5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 6-3              6  
6. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 7-5              6  
7. Δόξα Δράμας 3-2              6  
8. Εθνικός Σερρών 4-3              5  
9. Καμπανιακός 4-1              4  
10. Α.Ο. Καβάλα 2-2              3  
11. Έβρος Σουφλίου 2-3              3  
12. Απόλλων Κρ. Βρύσης 2-6              1  
13. ΑΠΕ Λαγκαδά 4-7              1  
14. Θύελλα Φιλώτα 2-6              1  
15. Απόλλων Καλαμαριάς 1-4              1  
16. Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-3              0  
17. Φ.Σ. Κοζάνη 0-7              0  
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 16:00

    ΡΕΠΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
    Α.Ο. Καβάλα – Απόλλων Κρ. Βρύσης
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός
    Άρης Θεσσαλονίκης – Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Εθνικός Σερρών – Καμπανιακός
    Φ.Σ. Κοζάνη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
    Έβρος Σουφλίου – ΑΠΕ Λαγκαδά
    Απόλλων Καλαμαριάς – Θύελλα Φιλώτα
    Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης.

Σχολιάστε