My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ντοκιμαντέρ για τον αγώνα σε CocaCola

Η αποσιώπηση του αγώνα των απεργών της CocaCola Θεσσαλονίκης από τα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας και  της Θεσσαλονίκης   και τις πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδες δεν μπόρεσαν να μειώσουν την    ακτινοβολία του τιτάνιου αγώνα που δίνουν οι απεργοί εδώ  και  10  μήνες  ενάντια στην εταιρεία κολοσσό του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.  

coca-colaΠρόσφατα  το  Γαλλικό ειδησεογραφικό  πρακτορείο  Passages  δημοσίευσε  άρθρο  σχετικά  με  την  αποσιώπηση  αυτή  με  τίτλο  «φανερά  ενοχλημένη  από  το  μποϋκοτάζ  των  προϊόντων  της  η  cocacola  επέβαλε  σιωπή  στα  Μ.Μ.Ε.».

Η πληροφόρηση για τη μεγάλη απεργία και το μποϋκοτάζ των προϊόντων της CocaCola  στην Ελλάδα με αποκλειστικό στόχο να ανοίξει το εργοστάσιο     της Θεσσαλονίκης και να ακυρωθούν οι απολύσεις έχει ξεπεράσει  τα  ελληνικά σύνορα, χάρη στη συνεργασία των απεργών με συνδικαλιστικούς φορείς άλλων χωρών, αλλά και την έντονη δραστηριοποίησή τους στο χώρο  των socialmedia και γενικώς του Διαδικτύου.

Αυτή την περίοδο, δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους τηλεοπτικά συνεργεία,      ετοιμάζουν  ντοκιμαντέρ σχετικά  με  την  ανεξέλεγκτη  οικονομική  επεκτατική  πολιτική  της  cocacola  που  καταστρέφει  την  τοπική  οικονομία  και  πυροδότησε  τον  πολύμηνο αγώνα των απεργών και το μποϋκοτάζ  των προϊόντων  της.

Τα  ντοκιμαντέρ  αυτά  θα προβληθούν μέσω διεθνών δικτύων ακτιβισμού  (χώρους  συνδικάτων,  πολιτικών νεολαιών, πρωτοβουλιών  πολιτών, κινημάτων  πολιτών κ.λ.π.)  και  με  τη χρήση  του  Διαδικτύου.

Σχολιάστε