My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

ΝΟΔΕ: “Ναι” στην Ευρώπη

Με τίτλο “ναι στην Ευρώπη” η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

dimopsifisma-naiΔυστυχώς οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν

Δυστυχώς οι εξελίξεις μας ξεπερνάνε

Δυστυχώς ζούμε καταστάσεις που δεν φανταζόμασταν

Κλειστές τράπεζες, κλειστή αγορά τρόμος όχι για το μέλλον αόριστα, αλλά για το αύριο της πατρίδας μας

Μια ανίκανη κυβέρνηση σέρνει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει εν θερμώ σε ένα αόριστο ερώτημα επί μιας πρότασης των εταίρων που ήδη έχει πάψει να ισχύει.

Ένα ερώτημα επί τεχνικών όρων που το βαφτίζουν επανάσταση στους δυνάστες Ευρωπαίους…… ζούμε στην απόλυτη παράνοια…

Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός προγράμματος και πλέει ακυβέρνητη σε αχαρτογράφητα νερά. Η κυβέρνηση παρωδία το πε και το κανε … δεν είμαστε στο μνημόνιο,…. είδατε κανέναν να πανηγυρίζει?????

η Ελλάδα έγινε η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε δόση στο δντ…. αν αυτό για κάποιους είναι δείγμα εθνικής υπερηφάνειας τονίζουμε ότι τελευταία φορά έγινε κάτι ανάλογο στην τριτοκοσμική Ζιμπάμπουε….

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ήδη την πτώχευση της χώρας μας . Ακόμα και αν αυτό δεν είναι αληθές αυτή την ώρα λιγο απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα. Ήδη έχει υιοθετηθεί ως de facto γεγονός από την διεθνή κοινότητα με τραγικές επιπτώσεις στην δικιά μας οικονομία, που είναι κατά κύριο λόγο εισαγωγική και που μέρα με τη μέρα θα αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο.

Και αν όλα τα ανωτέρω είναι τεχνικά ζητήματα και νομίζουμε ότι δεν απασχολούν πολύ το μέσο Έλληνα….. πάμε στα του οίκου μας…. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για την καθημερινότητα μας . Πρωτοφανής έλλειψη ρευστότητας , μη καταβολή δεδουλευμένων , παράλυση της αγοράς και των συναλλαγών , τραγική υστέρηση των δημοσίων εσόδων. … κάποτε μας κατηγορούσαν ως τρομολάγνους και κασσάνδρες αγνοώντας προφανώς οτι την κασσάνδρα κανείς δεν την πίστευε παρόλο που επιβεβαιωνόταν συνεχώς….

Μας σέρνουν λοιπόν σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα χωρίς πλέον αντικείμενο ευτελίζοντας τη δημοκρατία στη χώρα που γεννήθηκε ??? Η μήπως ήρθε η ώρα που οι μάσκες έπεσαν???

Η επίφαση του ναι ή όχι σε συμφωνία όμως στο επικείμενο δημοψήφισμα είναι ψευδεπίγραφη!!!! Έγινε πλέον ξεκάθαρο το διακύβευμα ανεξαρτήτως ερωτήματος δια στόματος όλων των Ευρωπαίων ηγετών :

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

και ας μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι δεν μπορούν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και να βιώσουμε την παγκόσμια απομόνωση…..οικονομική και γεωπολιτική..

Η διπλωματία των κραυγών των ψευτοεπαναστατών κατέληξε σε συζήτηση κωφών… Κανείς δεν μας ακούει πια , κανείς δεν μας θεωρεί αξιόπιστους

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΟΚΟΠΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ”

Σχολιάστε