My Twitter Feed

9 Μάρτιος, 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Ν. Μητρετώδης για τον Άγγελο -

Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018

Ενημέρωση για το Κέντρο Κοινότητας -

Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018

Συνεργασία Παιονίας – Γερμανίας! -

Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018

Το στίγμα του Κινήματος Αλλαγής -

Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018

Διακοπές νερού στη πόλη του Κιλκίς -

Τετάρτη, 7 Μάρτιος, 2018

Στην υγειά μας και με βραβεία! -

Τετάρτη, 7 Μάρτιος, 2018

Αποζημιώσεις 170 χιλ. σε αγρότες -

Τετάρτη, 7 Μάρτιος, 2018

Οι Έφεδροι για τους αξιωματικούς -

Τρίτη, 6 Μάρτιος, 2018

Νεοναζιστικά δεκαοχτάρια

Του Παντελή Μπουκάλα.


Ω​​στε λοιπόν υπάρχει και στην Ελλάδα ακροδεξιά βία. Δεν είναι αποκλειστικό γνώρισμα της Βρετανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Εχουμε και στα μέρη μας νεοφασίστες και παλαιοφασίστες, νεοναζιστές και παλαιοναζιστές, που δέρνουν και μαχαιρώνουν μετανάστες και Τσιγγάνους· εισβάλλουν σε στέκια και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά· πετάνε μολότοφ σε «Φαβέλες» και «Λιμπερτάτιες», αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα· εκπαιδεύονται στα όπλα πάνω στα βουνά «για να ανακτήσουν την Ελλάδα που ξεπουλήθηκε στους σιωνιστές»· ξεμοναχιάζουν ομοφυλόφιλους για να τους σωφρονίσουν με κλωτσιές, μπουνιές και κλοπές· μαγαρίζουν τάφους ή γκρεμίζουν μνημεία αφιερωμένα στο Ολοκαύτωμα που οργάνωσε ο αγαπημένος τους Αδόλφος· πολιορκούν με ελληνοχριστιανικό πάθος θέατρα όπου οι αντίχριστοι τολμούν να παρουσιάσουν έργα που παίχτηκαν προ δεκαετιών στην απολίτιστη Εσπερία.

Ναι, φαίνεται πως υπάρχουν κι εδώ επιθετικότατοι ακροδεξιοί. Δεν έχουν το μονοπώλιο της βίας οι αντισπισιστές, οι νεολουδίτες που καταστρέφουν με νήπιο πάθος τα ακυρωτικά μηχανήματα του μετρό, οι σαββατοκυριακάτικοι μολοτοφοβόλοι του Πολυτεχνείου, που έχουν την οικτρή ψευδαίσθηση ότι τυγχάνουν επαναστάτες, και οι βιτρινοθραύστες, που έχουν την ακόμα πιο οικτρή ψευδαίσθηση ότι αντιεξουσία είναι ο τσαμπουκάς και αναρχισμός ο τραμπουκισμός. Οσοι διαβάζουν τις ειδήσεις εκείνες που δεν τις γράφουν οι τρεις στις τέσσερις εφημερίδες και δεν τις λένε τα τέσσερα στα πέντε κανάλια, και όσοι δεν είναι της άποψης ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ΛΑΟΣ κατά τι σκληρότερο, δεν χρειάζονταν τη σύλληψη των νεοναζιστών της οργάνωσης «Combat 18» για να το μάθουν.

Οι Ελληνες δεκαοχταράκηδες και οι ξένοι ομοϊδεάτες τους πάσχουν από κάποιας μορφής θρησκοληψία. Θεός τους είναι ο Χίτλερ, ίσως ο χειρότερος άνθρωπος που περπάτησε ποτέ στη γη. Το «18» είναι ιερό γι’ αυτούς. Κωδικοποιεί, βάσει του λατινικού αλφαβήτου, τα αρχικά του χιτλερικού ονοματεπώνυμου. Ιερό το εφιαλτικό, το τερατώδες.

Οι νεοναζιστές όλου του κόσμου χαίρονται όταν ακούνε Αουσβιτς, Μαουτχάουζεν ή «τελική λύση». Μαζί τους χαίρονται και οι ημεδαποί χιτλερόφρονες, που δεν υπολογίζουν σαν κάτι παραπάνω από ποντίκια τους Ελληνοεβραίους που αφανίστηκαν. Οι «Combat» κομπάζουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι γνήσιοι Ελληνες. Μάλιστα. Κι ωστόσο, γνήσιοι, γνησιότατοι Ελληνες μακελεύτηκαν από τα ινδάλματά τους στον Δομοκό, στα Καλάβρυτα, στη Βιάννο. Ακόμη δεν το πληροφορήθηκαν;

Άρθρο στην Καθημερινή

Σχολιάστε