My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Νεα 48ωρη αποχη των δικηγορων του Κιλκις

Και νέα αποχή απ` τα καθήκοντά τους πραγματοποιούν οι δικηγόροι του Κιλκίς την εχόμενη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Ιανουαρίου, διαμαρτυρόμενοι για πολυνομοσχέδιο που αφορά τις δικηγορικές εταιρίες. Στη σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς καταγγέλλει την προσπάθεια που γίνεται, με αφορμή την ψήφιση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών των διατάξεων για τις δικηγορικές εταιρείες, από συγκεκριμένα εγχώρια οικονομικά συμφέροντα, με κάλυψη τις δήθεν επιταγές της τρόικας, για την επιβολή «καρτέλ» στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ οι Βουλευτές, όλων των κομμάτων, κατ’ ιδίαν τοποθετούνται σαφώς κατά των διατάξεων για τις δικηγορικές εταιρείες, επικρατεί η άποψη ότι τελικά οι εν λόγω διατάξεις θα υπερψηφισθούν στην Ολομέλεια της Βουλής. 
Ο Δικηγορικός κόσμος καλεί την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα έστω την ύστατη στιγμή να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό για την τήρηση του Συντάγματος και τη διατήρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας. 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, συντασσόμενος με την από 19/01/2012 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους την 23η και 24η Ιανουαρίου 2012, ημέρα της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής.”

Σχολιάστε