My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Νεα στοιχεια για τον “υπαλληλο με τη βαλιτσα”

Στις 26 Δεκεβρίου το kilkis24 δημοσίευσε την είδηση ότι πρώην προϊστάμενος τεχνικών έργων της Νομαρχίας Κιλκίς εμφάνιζε αδικαιολόγητα στην κατοχή του ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ, όπως προέκυψε απ` τους ελέγχους των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπαλλήλων του κράτους.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο εν λόγω πρώην προϊστάμενος  δικαιολόγησε τις καταθέσεις αυτές λέγοντας ότι πρόκειται για χρήματα που έβαζαν στους λογαριασμούς του πλούσιοι συγγενείς του από την Ελλάδα και την Αμερική!

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, ο εν λόγω ανώτερος υπάλληλος απέστελνε τους περισσότερους απ` τους φακέλους, που παραλάμβανε διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών. Τι περιείχαν αυτοί οι φάκελοι; Εγκρίσεις τύπου “Μηχανήματα Έργου” και …χρήματα!  Έπειτα από έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, στο πόθεν έσχες του εν λόγω διευθυντή, βρέθηκε περίπου 1 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν δικαιολογείται από τις αμοιβές του, ενώ διατηρούνται επιφυλάξεις και για ποσά συνολικού ύψους 335.744,49 ευρώ. Επίσης,στη κατοχή του εντοπίστηκε και σημαντική ακίνητη και κινητή περιουσία.

Ο διευθυντής κατηγορείται, ότι υπέγραψε εκατοντάδες εγκρίσεις τύπου μηχανημάτων έργων, οι οποίες είχαν στηριχθεί σε πλαστές τεχνικές εκθέσεις. Οι περισσότεροι από τους σχετικούς φακέλους προέρχονταν από τον υπάλληλο Τεχνικών Υπηρεσιών της πρώην Νομαρχίας Κιλκίς, με το 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Σχολιάστε