My Twitter Feed

20 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Τι θέλει η επιχειρηματικότητα -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη αποχή των δικηγόροι -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

ΕΒΕ: Ημερίδα για εξαγωγές -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Τι είπε ο Ν. Κακλαμάνης στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

ΝΔ: Σύνοδος στελεχών σε Κιλκίς

Με μεγάλη προσέλευση κομματικών στελεχών, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΑΒΙΤΑΤ στο Κιλκίς η πρώτη Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Oργανώσεων του κόμματος.

nd-kilkisΣτη Σύνοδο, παρόμοιες της οποίας πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με ευθύνη της Γραμματείας Οργανωτικού, παραβρέθηκε κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλή τον Γραμματέα Οργανωτικού Β. Σπανάκη, ο οποίος μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ΝΟΔΕ Κ. Βιολιτζή και σύντομες παρεμβάσεις των δύο προέδρων των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς (Φώτη Γεωργιάδη) και Παιονίας (Αστέριου Τάτση), ανέλυσε τις πτυχές και τις πολιτικές που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ΝΔ ενόψει της ΔΕΘ, «εκεί όπου ο πρόεδρος και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει την νέα συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό – κυβερνητική πρόταση του κόμματος για την απαλλαγή της χώρας από την επικίνδυνη κυβερνητική παρέα που βρίσκεται στην εξουσία».

Ο Γραμματέας Οργανωτικού απηύθυνε προς τα κομματικά στελέχη κάλεσμα πανστρατιάς και εγρήγορσης, επειδή «η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της και δυστυχώς την διακυβέρνηση κρατά γαντζωμένη με νύχια και με δόντια μια αποτυχημένη κυβέρνηση γεγονός που δημιουργεί πολλαπλούς κινδύνους για το αύριο της πατρίδας και θα πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού που πλαισιώνουν τον κ. Σπανάκη στις επισκέψεις του ανά τη χώρα (κ. Αμανατίδης – Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος και Βλαχοκώστας) και κατόπιν σειρά είχαν τοπικά κομματικά στελέχη που επεσήμαναν θέματα οργάνωσης αλλά κυρίως αυτά που ταλανίζουν τους απλούς πολίτες στην καθημερινότητα τους (αγροτικά, κοινωνικά, οικονομικά).

Τοποθετήθηκαν επίσης, ο βουλευτής Ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς – Τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και οι δήμαρχοι Δημήτρης Σισμανίδης και Χρήστος Γκουντενούδης, οι οποίοι έθιξαν ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του κλιμακίου της Γραμματείας Οργανωτικού στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς, τα οποία θα εγκαινιασθούν σε λίγες ημέρες.

Στην συνάντηση το παρών τους έδωσαν επίσης ο πρώην Βουλευτής κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης, ο Πολιτευτής κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης, η Πολιτευτής Κα Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, o Πρόεδρος του Δ.Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Θωμαϊδης, Κώστας Γιαννόπουλος και Κα Μιχαλία Καραμισάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς κ. Γεώργιος Μπαλάσκας, το Μέλος της Π.Ε. της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, η Αναπλ. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων (Β.Ελλάδος) της ΝΔ κ. Νατάσα Σωτηριάδου, η Αναπλ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αμαλία Ξοπλίδου, ο Γραμματέας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, οι Υπεύθυνοι / Τομεάρχες κ.κ. Λάζαρος Κοζάρης (Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας), Κώστας Παπαδόπουλος (Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ενωσης), Παύλος Πασσαλίδης (Πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας), Ιωάννης Διαμαντίδης (Τομεάρχης Πολιτισμού),Αιμίλιος Δεβετζόπουλος (Τομεάρχης Μισθωτών), Κώστας Μεμετζής (Αντιδήμαρχος Δ.Παιονίας), Ιωάννης Λιναρδάκης (Τομεάρχης Παιδείας), Ιωάννης Χατζηαποστόλου (Τομεάρχης Δικαιοσύνης), Γεώργιος Ηλιάδης (Εμπόρων και Ελεύθερων Επαγγελμάτων), Αλέκος Σημαιοφορίδης (Τομεάρχης Αγροτικού), Θανάσης Καριοφύλλης (Τομεάρχης Υγείας), Τραϊανός Τρέγκας (Τομεάρχης Υποδομών & Δικτύων), ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Πάνος Ζιούτας με μέλη της νεολαίας και πολλά «γνωστά» στελέχη του κόμματος στο νομό Κιλκίς.

Σχολιάστε