My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Πίτα στη Παιονία με Αυγενάκη

(Βίντεο) Εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜΤΟ Παιονίας της ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στη Γουμένισσα με τη παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην ομιλία του, ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση”, προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες.

Σε ότι αφορά στο θέμα της ΠΓΔΜ τόνισε ότι “η γραμμή του Βουκουρεστίου είναι η εθνική γραμμή της χώρας” και “το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε”.

“Μακάρι να μπορεί το θέμα να λυθεί με όρους αξιοπρέπειας και με όρους, οι οποίοι θα είναι ωφέλιμοι για το εθνικό συμφέρον. Αλλά, αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, να ξέρει η κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να προσβλέπει σε καμία περίπτωση στη δική μας στήριξη”, υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι η ΝΔ είναι σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και σημείωσε: “Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ταυτόχρονα, θα προβάλλουμε πιο συστηματικά τις πολιτικές του προγράμματός μας”.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Βιολιτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας Αστέριος Τάτσης και ο παρών στην εκδήλωση περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές Κώστας Κιλτίδης και Θόδωρος Πασσαλίδης, ο πολιτευτής Σούλης Καζαντζίδης κι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο βίντεο του gnomikilkis.blogspot.gr

Σχολιάστε