My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΝΔ Κιλκίς: Αναφανδόν υπέρ Τζίτζι!

Ο Απ.Τζιτζικώστας προηγείται κατά κράτος μεταξύ των επτά κιλκισιώτικων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ: Ανδ. Βεργίδης, Δημ. Σισμανίδης, Χρ. Γκουντενούδης, Σ. Καζαντζίδης έχουν εκδηλωθεί ήδη ως υποστηρικτές του, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρ. Πέτρογλου έχει ταχθεί στο πλευρό του Κυρ. Μητσοτάκη και ο Χρ. Τσανασίδης -μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕ- κλίνει σαφώς υπέρ Β. Μεϊμαράκη. Όσο για τη θέση του βουλευτή Γ.Γεωργαντά, αυτή είναι εξαιρετικά λεπτή και δύσκολη ως προς την έκφραση υποστήριξης.

tzitzikostas-001Από τα λοιπά στελέχη της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, παλαιότερα και νέα, η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του Απ.Τζιτζικώστα. Ο αντιδήμαρχος Παιονίας και γνωστό δραστήριο στέλεχος της Ν.Δ. Κ. Μεμετζής, στοιχηματίζει ότι στην περιοχή Παιονίας ο κ. Τζιτζικώστας θα λάβει ως υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ, ποσοστό άνω του 80%!

Κατά τα λοιπά, ο Σ. Τσιτουρίδης έχει κάνει μια εντελώς σιβυλλική δήλωση, ανεξιχνίαστη των προθέσεών του. Ο Κ. Κιλτίδης έχει ταχθεί υπέρ Τζιτζικώστα. Ο Β. Μπαλάσκας δεν έχει εκδηλωθεί επισήμως, αλλά είναι γνωστή η καλή του σχέση με τον Β. Μεϊμαράκη από την εποχή της κοινής τους κομματικής παρουσίας. (Ο Β. Μεϊμαράκης για χρόνια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέας της ΝΔ και ο Β. Μπαλάσκας πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας ν. Κιλκίς). Ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Θωμαΐδης τάσσεται στο πλευρό του Απ. Τζιτζικώστα.

Ιδιαίτερο ενδιάφερον παρουσιάζει ο συνδυασμός του επίσημου κομματικού για Περιφερειάρχη Γ. Ιωαννίδη στο Κιλκίς. Ο Κ. Γιαννόπουλος, ανεπισήμως πλην σαφώς, δείχνει Απ. Τζιτζικώστα. Φανερά στο πλευρό του τάσσεται η νεαρή Νατ. Σωτηριάδου με την εντυπωσιακή επίδοση των 4.100 σταυρών στις περυσινές εκλογές για την Περιφέρεια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο εκ Γουμενίσσης υπ.Περιφερειακός Σύμβουλος Τρ.Τρέγκας. Υπέρ Τζιτζικώστα βεβαίως τάσσεται ο υπ. Περιφ. σύμβουλος με τον αείμνηστο Περ. Κολότσιο, Κ.Τζανόπουλος από τη Γουμένισσα. Υπέρ Τζιτζικώστα έχει ταχθεί η περιφερειακή σύμβουλος Μιχαηλία Καραμισάκη.

Στον αγροτοσυνεταιριστικό τομέα οι περισσότεροι έχουν ταχθεί με τον Περιφερειάρχη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέρ Κυρ. Μητσοτάκη έχει εκδηλωθεί ο γνωστός αγροτοσυνεταιριστής και πρόεδρος της Τοπ.Κοινότητας Τερπύλλου Αλ. Σημαιοφορίδης.

Εκλογές βέβαια (γενικώς) χωρίς… Συμπιλίδη δεν νοούνται! Ο γιατρός λοιπόν την Κυριακή ήταν στο Κιλκίς. Και εν μέση οδώ ενηγκαλίσθη τον Απ.Τζιτζικώστα, μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την προτίμησή του.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε