My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τζιτζικώστα

Επίθεση στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κάνει mε συνέντευξή του στο sirma.info, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης, o οποίος στηλιτεύει επαφές βουλευτών της ΝΔ με τον Απ. Τζιτζικώστα, ενώ συνεχίζει την κόντρα του με το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

tzitzikostas_samarasΓια τον Απ. Τζιτζικώστα και την κίνησή του να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση της Χαλκιδικής για τα 40 χρόνια ο κ. Σαμαντζίδης τονίζει πως βρίσκεται «απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε και τον βοήθησε» όταν μιλά «για παραίτηση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» κάνοντας λόγο για “πολιτική ακροβασία”.

“Απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε και τον βοήθησε, ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρίσκεται όταν αναπαράγει τα σενάρια άλλων, για εκτροχιασμό της χώρας από την ομαλότητα, μιλώντας για παραίτηση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όπως έκανε προ ημερών.

Επιβεβαιώνοντας τη γνωστή ρήση, «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος…», ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να πιστεύει ότι υπηρετεί μια πρόσκαιρη διεύρυνση του προσωπικού του πολιτικού ακροατηρίου προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μεσομακροπρόθεσμα, μόνο τον εαυτό του βλάπτει.

Βέβαια, για να βρεθεί εκτός παράταξης, πρέπει ο ίδιος να το θελήσει, καταθέτοντας την κομματική ταυτότητα. Έχει πει, ότι τη διατηρεί στο συρτάρι του, προφανώς για να την χρησιμοποιήσει ξανά, όταν θεωρήσει πως φυσά ευνοϊκά ο άνεμος. Αυτό όμως, δεν είναι πολιτική ανεξαρτησία, όπως υποστηρίζει. Πολιτική ακροβασία είναι.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαντζίδης.

Αναφορικά με τις «γέφυρες» που ρίχνουν βουλευτές της ΝΔ με τον Περιφερειάρχη ο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης σχολιάζει “Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει εκείνους που προτάσσουν προσωπικές στρατηγικές, έναντι της παραταξιακής αξιοπρέπειας. Δεν είναι κακό να επιθυμεί κανείς την αποκατάσταση του χάσματος μεταξύ Απόστολου Τζιτζικώστα και Ν.Δ.. Όταν όμως ο ίδιος ο Τζιτζικώστας βάλλοντας κατά της παράταξης που τον ανέδειξε, φροντίζει να διευρύνει αυτό το χάσμα αντί να το γεφυρώνει, θα περίμενε κανείς να τον νουθετούν και όχι να τον επιβραβεύουν!”

Απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης αναφέρει μεταξύ άλλων «Η Ν.Δ. συγκατοικεί με το ΠΑΣΟΚ για χάρη του τόπου, ενώ τα ΠΑΣΟΚ συγκατοικεί με τη Ν.Δ. με κύριο μέλημά του να επιβιώσει το ίδιο. Έχει κάθε δικαίωμα να απολαμβάνει την ψευδαίσθηση ότι το 4ο ή 5ο κόμμα στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, είναι ψηλότερο από το 1ο. Όμως, ο παραμορφωτικός καθρέπτης, στον οποίο θαυμάζει τον εαυτό του, δεν αλλάζει τη σκληρή αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ στοχεύοντας στην πολιτική του επιβίωση, βλέπει τη συγκυβέρνηση ως κολυμπήθρα εξαγνισμού του».

Ερωτώμενος για τις τελευταίες εξελίξεις σημειώνει ότι “όποιος συντηρεί την εκλογολογία, με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, έχει πάρει διαζύγιο από τη υπευθυνότητα”, ξεχωρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας κάνοντας λόγο παράλληλα για “πανστρατιά ευθύνης για ομαλή συνέχεια και ολοκλήρωση της προσπάθειας της χώρας να αφήσει οριστικά πίσω της τα μνημόνια, την εξάρτηση από νέα δάνεια και την επιτήρηση των δανειστών”

rthess.gr

Σχολιάστε