My Twitter Feed

10 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Απούσα η κυβέρνηση

Σε ανακοίνωση με τίτλο “λαμπρή η παρέλαση – έλαμψε δια της απουσίας της η κυβέρνηση”, η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

“Ο απανταχού της γης Ελληνισμός γιόρτασε και επανέφερε και πάλι στην μνήμη του χθες 28η Οκτωβρίου την Εποποιία του 1940 και το βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς φασίστες του Μπενίτο Μουσολίνι και μετέπειτα στους Ναζί του Χίτλερ.

Από άκρου εις άκρον σε όλη την ελληνική επικράτεια η μαθητιώσα νεολαία και οι άγρυπνοι φρουροί της Πατρίδας μας οι νέοι και νέες που ανήκουν στον δοξασμένο Ελληνικό Στρατό διατράνωσαν την βούληση όλου του Εθνους ότι η Ελλάδα δεν παραχωρείται.
Με επίκεντρο των εορτασμών την Θεσσαλονίκη όπως κάθε χρόνο όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση χιλιάδες κόσμου στάθηκαν ένθεν και ένθεν της παραλιακής λεωφόρου τιμώντας όλους αυτούς που μαρτύρησαν στα ηρωϊκά βουνά της Πίνδου για να απολαμαβάνουμε σήμερα εμείς την Ελευθερία. Και έστειλαν μήνυμα ενότητας και ισχυρής αποτρεπτικής ικανότητας σε κάθε ξένο που ονειρεύεται κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους.

Και στο Κιλκίς η 28η Οκτωβρίου τιμήθηκε με την δέουσα λαμπρότητα και με παρέλαση όπως κάθε χρόνο επί της κεντρικής οδού της 21ης Ιουνίου και τον χώρο των επισήμων έμπροσθεν της Λ.Α.Φ.

Εναν χώρο επισήμων που για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως απεδείχθη δεν θέλησε να έχει εκπρόσωπο της συνεχίζοντας την ανεπίτρεπτη και προκλητική είναι η αλήθεια πρακτική της υποτιμώντας τον Νομό Κιλκίς. Μια πρακτική που το λιγότερο μπορεί να χαρακτηρισθεί επιεικώς ως ντροπή καθώς δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά γίνεται κατ’ εξακολούθησιν και προσβάλει τον τόπο μας.
Είχαμε άλλωστε προ ολίγων ημερών με σχετικό δελτίο τύπου ασχοληθεί και πάλι όταν στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100χρονα από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν παρέστη ουδείς επίσημος από την κυβέρνηση όπως κάτι ανάλογο είχε πράξει η ανίερη πολιτική παρέα που λατρεύει την καρέκλα και νομίζει ότι κυβερνά τη χώρα, μη εκπροσωπούμενη στις επετειακές εκδηλώσεις της 21ης Ιουνίου το φετινό καλοκαίρι όταν το παρών έδωσε ο Αυριανός πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Επανερχόμασθε σήμερα μετά και την μη εκπροσώπηση από τον πολιτικό θίασο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην 78η επέτειο από το Επος του 1940 στο Κιλκίς ρωτώντας εάν κάποιος από την κυβέρνηση είναι σε θέση να μας δώσει μια πειστική απάντηση εάν και εφόσον κατανοεί φυσικά κανείς ότι η πρακτική που ακολουθείται τελευταία είναι τουλάχιστον προσβλητική και ασεβής προς τον κιλκιώτικο λαό.

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.

Σε αντιδιαστολή με την μη επίσημη εκπροσώπηση από πλευράς της κυβερνήσεως στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου σύσσωμη έδωσε το παρών της η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο.

Ο Βουλευτής Ν.Κιλκίς και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, Αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού (που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ), η ΝΟΔΕ Κιλκίς (Πρόεδρος Μ.Παπαδόπουλος, Γραμματέας Ι.Λιναρδάκης), παρέστησαν τόσο στη Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο χώρο του Ηρώου (Πάρκου-Κήπου) και μετέπειτα στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.”

Σχολιάστε