My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

“Να συμπεριληφθεί η γενοκτονία”

parastatidis-3Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, το πολιτικό γραφείο του Θόδωρου  Παραστατίδη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς  μαζί με άλλους συνυπέγραψε με άλλους βουλευτές κείμενο σχετικά με το νέο αντιρατσιστικό νόμο που έχει κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και δεν συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, καθώς και των άλλων χριστιανικών λαών, ενώ αντίθετα αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Εβραίων.

Εκφράζοντας “αγανάκτηση κι αποτροπιασμό γι’ αυτήν την ανιστόρητη και απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης”, ο κ. Παραστατίδης τονίζει:

“Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή στη μνήμη όλων αυτών που δώσανε τη ζωή τους καθώς και προς όλους τους Ποντιακής καταγωγής Έλληνες.

Γι’ αυτό απαιτούμε, μέσα από το κείμενο, να συμπεριληφθεί η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στη σχετική διάταξη του νέου αντιρατσιστικού νόμου”.

Σχόλια
One Response to ““Να συμπεριληφθεί η γενοκτονία””
  1. Ο/Η Γρηγορης Συμεωνιδης λέει:

    Δυστυχως κ. Παραστατιδη μετα απο τοσα χρονια το ζητημα αναγνωρισης της γενοκτονιας του Ποντιακου Ελληνισμου θα παραμεινει ονειρο θερινης νυκτος. Η Αληθεια ειναι η πικρη πλην ομως δεν μπορει κανεις να ειναι αισιοδοξος, οταν η συμμετοχη και το ενδιαφερον, ακομη και των ιδιων των ποντιων, για την επιλυση τετοιων θεματων ειναι ανεπαρκης. Περιττο να αναφερω οτι οι κυβερνησεις εκεινης της εποχης φερουν μεγαλη ευθυνη για τα αποτελεσματα της καταληξης του ποντιακου ζητηματος και κατα συνεπεια η αναγνωριση της γενοκτονιας δημιουργει ευλογα ερωτηματικα.

Σχολιάστε