My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Να μην βγούμε ποτέ ξανά έξω

Του Πιτσιρίκου.


Η αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τη χώρα μας αποδεικνύει την ανωτερότητα της Ελλάδας απέναντι στις άλλες χώρες. Εντάξει, η Ιαπωνία έχει -αναλογικά- το 1/10 των νεκρών από κορωνοϊό αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια στην οποία δεν πρέπει να δίνουμε σημασία.

Τα πάει τόσο καλά η Ελλάδα απέναντι στον κορωνοϊό, που δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει η καραντίνα και να αρθούν τα μέτρα.

Πρέπει να συνεχίσουμε την καραντίνα, μέχρι να είμαστε όλοι υγιείς.

Η καραντίνα κάνει καλό στην υγεία.

Επίσης, η καραντίνα μας βοηθάει να τα ξαναβρούμε με τον εαυτό μας, όπως μας ενημέρωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, που αλλάζει εαυτούς, ανάλογα με το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση και μοιράζει χρήματα, οπότε δεν ξέρουμε με ποιον εαυτό του τα ξαναβρήκε.

Κάποιοι που δεν τα βρίσκουν με τον εαυτό τους πηδάνε από τα μπαλκόνια -όπως η γυναίκα στο Κιλκίς- αλλά συμβαίνουν αυτά. Δεν θα αφήσουμε τέτοια “περιστατικά” να μας χαλάσουν το αφήγημα.

Αλλά πάνω απ’ όλα η υγεία.

Το είπε και ο Τσιόδρας: “Η καραντίνα είναι μία μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να μαγειρέψουμε σπίτι μας και να ακολουθήσουμε την ελληνική παραδοσιακή διατροφή”.

Σύντομα ο Τσιόδρας θα φτιάξει σε ζωντανή μετάδοση μια χωριάτικη σαλάτα, θα μας κάνει σουηδική γυμναστική, ενώ δεν θα αργήσει η μέρα που θα πει και τα ζώδια.

Γιατί στην Ελλάδα, σχεδόν όλοι -ανεξάρτητα από το πώς ξεκινούν- καταλήγουν σαν τους καλεσμένους στην εκπομπή της Μενεγάκη. Πάντως, ο Χαρδαλιάς είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Λέοντα· γι’ αυτό είναι έτσι δυναμικός.

Υγεία λοιπόν.

Έκανε πολύ καλά η κυβέρνηση που έβαλε τους ανθρώπους πάνω από την οικονομία.

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει η οικονομία· ΄άσε που θα ανοίξει η οικονομία και θα κλείνουν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, ενώ θα πέσουν βροχή οι απολύσεις.

Αυτό θέλουμε;

Να μείνουμε λοιπόν όλοι μέσα στα σπίτια μας, να ακολουθούμε την παραδοσιακή ελληνική διατροφή και να πεθαίνουμε όλοι υγιείς σε βαθιά γεράματα.

Κάτι προδότες που θα πεθαίνουν από καρκίνους, καρδιές και εγκεφαλικά δεν θα τους λογαριάζουμε σαν Έλληνες, ούτε σαν ανθρώπους. Ούτε αυτούς με τα ψυχικά νοσήματα. Φίλε, είχες την τύχη να γεννηθείς Έλληνας και έχεις και τα ψυχολογικά σου; Δεν ντρέπεσαι;

Μέσα όλοι για πάντα.

Είναι επικίνδυνα εκεί έξω.

Άλλωστε, εμείς οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας για πάντα. Και σε απόσταση δυο μέτρων ο ένας από τον άλλον.

Οι άλλοι λαοί μεγαλουργούν έξω στο δρόμο και ενωμένοι. Οι Έλληνες μεγαλουργούν μέσα στο σπίτι και σε απόσταση δυο μέτρων μεταξύ τους. Το μεγαλείο του Έλληνα. Το ελληνικό DNA.

Μέσα και υγιείς.

Και για να γίνει δημοκρατικά -γιατί είναι όλα πολύ δημοκρατικά στην Ελλάδα-, να κάνουμε δημοψήφισμα.

Θα ψηφίσουμε από τα μπαλκόνια.

Με χειροκροτήματα.

Μέσα ή έξω;

Εγώ ψηφίζω μέσα. Όλοι μέσα. Όλα μέσα.

(Φαντάζομαι πως έχετε καταλάβει ότι με δέκα κρούσματα την ημέρα, δεν δικαιολογούνται πια τα μέτρα. Ναι, η κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει μετά. Επίσης, η κυβέρνηση ξέρει το κακό που έχει γίνει στην ελληνική κοινωνία -αυτές τις μέρες του εθνικού θριάμβου- και ξέρει πως τα ΜΜΕ των ολιγαρχών που την προσκυνούν δεν θα μπορούν να το κρύβουν για πάντα. Επίσης, η κυβέρνηση ξέρει πως η οικονομία θα ανοίξει με λουκέτα, απολύσεις και ένα κραχ μεγαλύτερο από την χρεοκοπία του 2010. Αλλά τι ωραία που τα λέει ο Τσιόδρας. Υπομονή. Σε ένα μήνα θα το δείτε όλο το έργο. Αλλά χωρίς Τσιόδρα.)

(Προσέξτε πώς κάποιοι υστερικοί και κάποιες υστερικές -που ούρλιαζαν επί ένα μήνα πως οι ηλίθιοι Έλληνες χρειάζονται βούρδουλα και πρέπει να υπακούν σε όλα και να μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ αυτοί μένουν σε βιλάρες- τώρα αλλάζουν ξαφνικά τροπάρι και ανακαλύπτουν πως ο εγκλεισμός δημιουργεί προβλήματα στους φτωχούς και στους ψυχικά ασθενείς -γιατί είναι ταξικός ο ιός, λέει-, ενώ προάγει τη βία. Μπα, τι μου λες; Σοβαρά; Σας σιχάθηκε η ψυχή μου, καρκινάκια του πλανήτη, σκατoκαριόλες. Σε ευχαριστώ, Τζίμη. Μου λείπεις.)

Άρθρο στο pitsirikos.net

Σχολιάστε